Arama sonuçları: *

1. P

Sistem önerisi hazır

AM5 hatırlamıyorum sadece işlemci + ekran kartı bazlı şöyle bir şeyler atabilirim (SSD, Power) vs kontrol etmedim / çalışıyorum...
  2. P

Sistem önerisi hazır

4060 almak bence mantıklı değil. Bütçeyi çok az daha artırıp 4060ti Alınmasının taraftarıyım. Ek olarak bence hemen alacaksan bütçeyi 30k bandına çıkartıp AM5 bir sistem almak daha mantıklı olabilir
  3. P

Sistemimde hangi parçayı yükseltmeliyim

CS2 oynuyorum i513400f 4060ti 8 gb ve Asus Prime H610M-E D4 ana kart var. DDR4 64 GB 3200 MHZ CL 16 ram var ama FPS hiç stabil olmuyor bunun için bir önerin olur mu acaba?
  4. P

ACİL BİLGİSAYARİMİ SATMAM GEREK FİYATİ YUKSEK Mİ

Her şey dahil fiyat için bence çok çok güzel fiyat + 1 aylık sistem yani tutup saçma ***** 2. el EĞEĞE 15k olması lazım dememek lazım. AM5 ana kart, SSD de iyi yani alan kişi direkt kullanacak. Ben alacak olsaydım 25k ya alırdım
  5. P

4060ti sistem ne kadar eder

Bütçe ne kadar?
  6. P

4060ti sistem ne kadar eder

x serisi gereksiz ısınıyor + ben ekran kartında nvdia tercih ediyorum 1. sistemi alırdım
  7. P

I5-4590 + RX 580 vs i5-9400F + GTX750 Ti

Yapacağın işlemler basit renderlar gibi ama yarın bir gün az bir oyun oynayayım desen işlemci yeter en azından
  8. P

I5-4590 + RX 580 vs i5-9400F + GTX750 Ti

İ5 9400F olan tabii ki
  9. P

Bu PC Nasıl Alınır Mı?

16'dan 20 civarına zorlama şansın var mı?
  10. P

Sistemimi 18k ya satıyorum sizce uygun mu?

Garantileri var ise fiyat ideal gibi.
  11. P

Monitör dahil bilgisayar topladım sizce uygun mu ? 18.140 TL

O zaman bence mantıklı ve alınabilir hocam elinde zaten idare edecek ekran kartın var
  12. P

Monitör dahil bilgisayar topladım sizce uygun mu ? 18.140 TL

Monitör hariç aynı sistem ekran kartı 4060ti olan sistem 24k var şu anda bence çok da mantıklı değil gibi
  13. P

bütçe düşük ekran kartı ne almalıyım

pc değiştir
  14. P

Topladığım sistem çalışır mı ?

FPS oynuyorsan o ekran kartı yerine APU sistem daha iyi olabilir
  15. P

Bu pc alınır mı Proje-server pcsi olacak

E Serisi işlemciler almanızı öneririm ya da en azından Xeon işlemci iyi gider server için
  16. P

Sizce hangi 4060'lı sistem?

Vatandakini alırsın. birisi 4060 birisi 4060 ti
  17. P

Nasıl bir bilgisayar almalıyım?

Edeceği 10 en babası 15 FPS farkı ama zaten işlemci + ekran kartın bunu egale eder bir süre bence değmez. Ama güzel indirim olur o arada alınır.
  18. P

Bence kısa vadede hiç bu ram yükseltme arayışına girme. Atıyorum güzel bir indirim, kampanya oldu o arada yapıştırırsın o kadar değeceğini düşünmüyorum
  19. P

Ryzen 5 7500f tatmin eder 5600 dan daha iyidir ek olarak 4070s i de besler yani bence alınabilir ama daha da uzun vade düşünüyorsan 7800x3d alabilirsin ama ben olsaydım 5 7500f alırdım fiyatlar düşüşte zaten
Top Bottom