Arama sonuçları: *

1. R

Bu eski kasalardan hangisi daha iyi

hocam şuan işteyim eve döndüğümde sana hazırlıycam iyi bi set gönlün rahat olsun 4-5 bine elimizden geleni yaparız
  2. R

Çözüldü✓ Toplama bi sistem kurdum ve fiyatının biraz düşmesi lazım tavsiye

şuan kısıtlı bi internetteyim dostum ondan direkt bakamıyorum ama bildiğimiz markalardan seçmeye özen göster benim biraz fanboyluk var corsair e karşı ondan ben corsair alırım onun dışında cl değerine bakarsın mhz zaten biliyorsun soğutma için ekstra plaka kullanan ramler iyi olur ram biraz...
  3. R

Çözüldü✓ Toplama bi sistem kurdum ve fiyatının biraz düşmesi lazım tavsiye

hocam çok basit bi şekilde geçiçi olarak rami 8x2 ye düşür ihtiyaç halindetekrar yükseltirsin bunun dışındakiler pek mantıklı olmaz güzel sistem olmuş hayırlı olsun
  4. R

r5 5600 hp 3060ti ekran kartı 15,250 tl alınır mı? ?

hocam alınabilir duruyor sistem tek sıkıntı ram tek kanal onu satıp 8x2 dual channel yaparsan gayet iyi duruyor
  5. R

senin yerinde olsam ben bi süre idare ederdim ama elime 3-5 bin lira geçerse sistem yapardım apu da olsa olsun almayı düşünürsen yardımcı olurum baya uyguna toplarız haberin olsun
  6. R

Hocam fotoraftan bir şey çıkaramadım ama bu kasalara ne kadar istiyorlar doğruyu söylemek gerekirse ben bütçem çok çok az olsa bile böyle bi kasa almazdım 4-5k bütçe ile internette nefes alarak dolaşabilicek hafif oyunları oynayacak mavi ekran donma sorunu olmayacak sistemler toplanabiliyor benim...
  7. R

Rx 6650xt alınır mı ?

18k kesinlikle pahalı
  8. R

Bu sistem alinir mi 2. El

alınmaz gibi hocam çok eski parçalar ekran kartı çok kötü şuan için işlemci dce kötü ram iyi ama umarum ddr4 3200mhz dir ssd okey monitör de okey kalanı çok gibi bir şey bilgin olsun ranpage set pek tavsiye etmem ucuz diye almış alan arkadaş fiyatta pahalı baya o para çok daha iyisi toplanır
  9. R

İ7 li ekran kartsız oyun oynanırmı

1900 e Rog Rx 580 satıyorum hocam kutu fatura var garantisi bitti ilgilenirsen özelden yazabilirsin 1691485762 DDR 3 ram bu devirde bulmak zor he şanslı adam :D (çok pahalı 0 ları )
  10. R

Sahibinden'de 29K TL'ye 2.el 3090 sistem alınır mı?

Hocam Sitelerdeki dolancırıcılar hakkında bilginiz var bi konu dışı konusu açıp orda dikkat edilmesi gereken kişileri ve kullandıkları nick , platform gibi şeyleri paylaşırsanız baya kişinin hayır duasını alırsınız tabi hedef gösterebilirler sizi ama risk :D
  11. R

Sahibinden'de 29K TL'ye 2.el 3090 sistem alınır mı?

hocam alım satım için güvenilir yerlerden bahseder misin biz faydalanalım :D
  12. R

Vatan 3060 12100F Sistem 15K H.O G.O?

ranpage reaction diye bi kasa almıştım vatandan işte o zaman 500 tl mi neydi 600w psu su vardı galiba 80+ bronz hala kullanıyorum 4 yıl oldu galib alalı
  13. R

Ortalama 2-3 sene goturcek sistem ne kadar tutar

katılıyorum 20 - 25 k iyi bir bütçe masaüstü için 2 3 yıl oynarsın sonra da bi anda kötü olmaz zaten biraz ayar düşürürsün yine oynarsın
  14. R

Ortalama 2-3 sene goturcek sistem ne kadar tutar

hangi amaç için kullanıcağına göre değişir oyun için diyorsan ne oynayacağına göre değişir sadece fps oynayacak isen cs valo filan 10-12k a+ rdr2 cyberpunk filan düşünüyorsan 20k minimum (2 3 yıl boyunca çıkıcak oyunları 30fps üstü oynamak istiyorsan tabi )
  15. R

Kasamın içini boşaltmam ve parçalarını yeni kasaya aktarmam gerekiyor.

hocam şöyle 1 ram leri sök üst tarafta plastik bi kapak var böyle küçük onu ileri doğru itiyorsun aynısından alttada olabilir anakart modeline göre bak ve öyle yap sonra yukarı çek ram çıkarma tamam sonra işlemci soğutucusunun vidalarını her birinin az az yumuşatarak çıkar bütün vidaları yavaş...
  16. R

Hazır sistem sorunu?

senin yerinde olsam işlemciyi e5 5600x e çıkartırdım bide kule tipi soğutucu alırdım tabi ısınıyor işlemci
Top Bottom