Neler Yeni

Çözüldü✓ Toplama bi sistem kurdum ve fiyatının biraz düşmesi lazım tavsiye

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar ben yardım alarak bi sistem dizdim ve sistemin parçalarının fiyatının biraz düşmesi lazım önerileri bekliyorum

Birde 2.el b-650 düşünüyorum anakart için
Sistem bu şekil toplam fiyat 39.080TL

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
hocam çok basit bi şekilde geçiçi olarak rami 8x2 ye düşür ihtiyaç halindetekrar yükseltirsin bunun dışındakiler pek mantıklı olmaz güzel sistem olmuş hayırlı olsun

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam çok basit bi şekilde geçiçi olarak rami 8x2 ye düşür ihtiyaç halindetekrar yükseltirsin bunun dışındakiler pek mantıklı olmaz güzel sistem olmuş hayırlı olsun
hocam benim aklımda sıvı soğutucunun fiyatını düşürmek vardı ram önerin var mı ddr5

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
hocam benim aklımda sıvı soğutucunun fiyatını düşürmek vardı ram önerin var mı ddr5
şuan kısıtlı bi internetteyim dostum ondan direkt bakamıyorum ama bildiğimiz markalardan seçmeye özen göster benim biraz fanboyluk var corsair e karşı ondan ben corsair alırım onun dışında cl değerine bakarsın mhz zaten biliyorsun soğutma için ekstra plaka kullanan ramler iyi olur ram biraz kişiseldir görünüşünü beğendiğin için bile alabilirsin ama performansı nasıl seçiceğini biliyorsun zaten bütçeni ne kadar düşürmek istediğine göre en alt seviye ddr5 bile alabilirsin senin tercihin

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hazır alsanız daha ucuza gelir fakat derseniz ki parça parça almak istiyorum o zaman güzel sistem.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hazır alsanız daha ucuza gelir fakat derseniz ki parça parça almak istiyorum o zaman güzel sistem.
hazır sistem olarak bu kurduğum sistemle aynı veya daha iyi sistem önerir misin bi bakayım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hazır sistem olarak bu kurduğum sistemle aynı veya daha iyi sistem önerir misin bi bakayım
Hocam valla şu an benim PC'de bir sorun var onun ile uğraşıyorum ben bilgili bir kaç arkadaşı etiketleyeyim o yardımcı olabilir müsaitse bende akşama doğru yardımcı olabilirim @Kürşat Kütükçü @55superx

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hocam valla şu an benim PC'de bir sorun var onun ile uğraşıyorum ben bilgili bir kaç arkadaşı etiketleyeyim o yardımcı olabilir müsaitse bende akşama doğru yardımcı olabilirim @Kürşat Kütükçü @55superx
tamamdır sağ ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben yardım alarak bi sistem dizdim ve sistemin parçalarının fiyatının biraz düşmesi lazım önerileri bekliyorum

Birde 2.el b-650 düşünüyorum anakart için
Sistem bu şekil toplam fiyat 39.080TL
@$ilent reis bu sistemde fiyattan nasıl düşerim öneri var mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu sistemi büyük ölçüde ben topladım zaten 😀

Bu parça yerine bu daha iyi denebilecek bir şey varsa herkes fikrini belirtsin tabi ona göre değişiklik yapılabilir.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Bu sistemi büyük ölçüde ben topladım zaten 😀

Bu parça yerine bu daha iyi denebilecek bir şey varsa herkes fikrini belirtsin tabi ona göre değişiklik yapılabilir.
Sen topladın ama şimdi bi kaç parçada ufak bi küçülmeye gitmemiz lazım işlemci ve ekran kartından düşmek istemiyorum ddr5le uzun ömürlü olmasını istiyorum bu yüzden ram-ssd-sıvı soğutma 3ünden düşmem lazım önerin nedir usta

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sen topladın ama şimdi bi kaç parçada ufak bi küçülmeye gitmemiz lazım işlemci ve ekran kartından düşmek istemiyorum ddr5le uzun ömürlü olmasını istiyorum bu yüzden ram-ssd-sıvı soğutma 3ünden düşmem lazım önerin nedir usta
Anakart, SSD ikilisi kısılabilir RAM falan kısma derim. Soğutucuyu da istersen ARGB olmayan versiyondan al 150TL ucuz ama değer mi sana kalmış.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Anakart, SSD ikilisi kısılabilir RAM falan kısma derim. Soğutucuyu da istersen ARGB olmayan versiyondan al 150TL ucuz ama değer mi sana kalmış.
soğutucunun ARGBsiz fiyatıyla sistem zaten bu halde anakart 4200tlden ucuz AM5 DDR5 ne bulabilirim öneri var mı ilk kez toplama yaptığım için parçalara biraz uzağım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
soğutucunun ARGBsiz fiyatıyla sistem zaten bu halde anakart 4200tlden ucuz AM5 DDR5 ne bulabilirim öneri var mı ilk kez toplama yaptığım için parçalara biraz uzağım
Site güvebilir mi bilmiyorum ama Akakçe genelde sıkıntılı siteleri listelemez bir bak istersen.

Top Bottom