Neler Yeni

Çözüldü✓ Toplama bi sistem kurdum ve fiyatının biraz düşmesi lazım tavsiye

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Eray Fındık
Site güvebilir mi bilmiyorum ama Akakçe genelde sıkıntılı siteleri listelemez bir bak istersen.
bende sahibindende 2.el b-650yi 4200tlye bulmuştum ama bu daha mantıklı geldi

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam bir şey soracağım illa ki parça parça mı alacaksınız hazır sistem olur mu? @Ben10

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
tamamdır sağ ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

@$ilent reis bu sistemde fiyattan nasıl düşerim öneri var mı?

SSD yi biraz daha uygun model yapabilirsin onun dışındada pek düşülcek bişey yok bence.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hazır sistemde 35kyı aşmazsa iyi olur zorlarsam o da çok zor 40 ama sen 35e bulursan iyi olur

Az da olsa darboğaz olur 1080P de fakat 2K da yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca biraz daha düşük fiyata 4070 sistemler de var aynı işlemci ile fakat yinede 4070 Tİ almak daha mantıklı bence oc falan derken hallolur o ayrıca 2K monitör alırsanız güzel olur.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Eray Fındık

Az da olsa darboğaz olur 1080P de fakat 2K da yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca biraz daha düşük fiyata 4070 sistemler de var aynı işlemci ile fakat yinede 4070 Tİ almak daha mantıklı bence oc falan derken hallolur o ayrıca 2K monitör alırsanız güzel olur.
dostum bu sistem güzel değil ki benim sistem zaten 39 k bu 36k ekran kartı hariç hepsi daha kötü + olarak sıvı soğutmasıda yok 5600 stok fanla ısınıyor diyorlar yani 36k etmez bence bu sistem

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
1- sıvı soğutmaya gerek yok 224xts soğutucu fazlasıyla yeterli.
2- zaten parça parça toplayıp alabileceğin en iyi sistem senin topladığın.
3-ben biraz daha ucuz diye bu sistemi seçtim yoksa senin topladığın 4070 sistem gibi 4070 ekran kartı seçsem zaten daha iyi işlemcili bir hazır sistem bulunur.
4- Güzel değil ise almazsın olur biter ben uğraşıp bulabildiğim en mantıklı sistemi buldum kendimce. Stok fan olayına gelince stok fanla benim işlemcim de ısınıyor gidersin alırsın 224 XTS oldu mu? Hem sizin sisteminizden daha düşük artan parayla 2K bir monitör de alırsın gayet rahat besler 2K da darboğaz sorunu da yaşamazsın.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Eray Fındık
1- sıvı soğutmaya gerek yok 224xts soğutucu fazlasıyla yeterli.
2- zaten parça parça toplayıp alabileceğin en iyi sistem senin topladığın.
3-ben biraz daha ucuz diye bu sistemi seçtim yoksa senin topladığın 4070 sistem gibi 4070 ekran kartı seçsem zaten daha iyi işlemcili bir hazır sistem bulunur.
4- Güzel değil ise almazsın olur biter ben uğraşıp bulabildiğim en mantıklı sistemi buldum kendimce. Stok fan olayına gelince stok fanla benim işlemcim de ısınıyor gidersin alırsın 224 XTS oldu mu? Hem sizin sisteminizden daha düşük artan parayla 2K bir monitör de alırsın gayet rahat besler 2K da darboğaz sorunu da yaşamazsın.
yanlış bişey dediysem kusura bakma kendi fikrimi yazmıştım saygısızlık ettim anlatırken demek istediğim bence 4070 ti gerek yok 4070 alıp diğer parçaları yükseltmek daha mantıklı geliyor bana senin fikrinede saygı duyuyorum 4070 ekran kartlı bir sistemde bulabilir misin 35k fiyat bandında?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Maalesef uğraşamayacağım ben hem kendi konuma yetişmeye çalışıyorum hem başka öneri konuları artı sizin konunuza. Uğraştım baktım en mantıklı bu geldi daha ucuza 4070 sistemler var fakat sizin topladığınız performansta değil onlarda. Bana kalsa 2k monitör artı benim attığım sistem daha mantıklı fakat sizin attığınız sistemde iyi size kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,495
Üyeler
169,302
Son üye
erayg
Top Bottom