Arama sonuçları: *

1. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

tamam haklısınız hocam bana dm üzerinden ulaşın ben size bir platform ismi vericem orada sohbete devam edelim olur mu iki platform var zaten orada bir konu açarsın
  2. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

ben eski konularda herşeyden bahsettim 50 kere aynı şeyi tekrarlayamayacağım bir iki tane zeki insanı kurtarsak yetiyor burada kafama göre konuşamam haklısınız hocam kendi alanıma beklerim sizi orada mülakat yapalım
  3. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

bunu görmemişim hocam taa blur ekleyen berbat bir teknolojidir fxaa ile belki biraz güzel gözükür ama dlss in yanına bile yaklaşamaz dediğim gibi
  4. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

tabi orada moderatör olduğumuz için ağzıma geleni rahatlıkla sayıyordum laf atanıda banlıyordum fakat sıktı bıraktım şuan
  5. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

500 tane forum var bakabilirsiniz, eskiden bir modlama sitesinde moderatördüm bazen böyle konulara açılırdı bende anlatırdım amd yi oradada kötülerdim dc sunucusunda hala moderatörüm 20 bin 4 bin aktif geziniyor amd kullananlarda hep grafikler daha kötü gözüküyor maks olsada birşeyi değiştirmiyor
  6. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

fsr a gerek duymayan bir kart ama nativede bile kötü gözüken bir kart görüntü olarak 2k monitörünüz yoksa
  7. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

ben haftanın yarısı evde olduğum için bazı günler 10-11 saat evde oyunla takıldığım için o ekran kartını 6 ayda ben 70-75 derecelere çıkarırım yani termal macun bakımı yaptırmak zorunda arkadaş onu alırsa
  8. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

İnsanlar video içi kayıt aldığından pek anlaşılmıyor fsr blur eklerken nvidia oyunu netleştiriyor bunun gibi düşünebilirsiniz ikisininde kendim testini yaptım monitörümde dahil kötü gözüküyor ve iyide değil 1760865109 Gigabyte modelinin en kötü versiyonu dostum bana göre eagle olan serisi çok...
  9. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

İnternete dlss 4 dlaa 4 ile fsr 4 ün karşılaştırmalarına bakabilirsin yine motion olarak dlaa daha önde hem stuttering azaltan bir teknoloji hemde grafikleri 1080p de bile çok güzel gösteren bir teknoloji dlss her halükarda daha iyi zaten tartışmaya gerek yok yani fsr dlss in bir kopyası
  10. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

9070 daha fazla fps verir ama çamur gibi grafiklerde verir zaten oynayacağınız birkaç oyunda fsr desteği olur çoğunu ben dahil oynamıyorum rt reshade açmayı seven biriyseniz amd kartları dayanamıyor bunlara ama dümdüz oynucaksanız her oyunu fps bakımından 5070 i zaten solluyor ama ben güzel...
  11. saorishirosaki

RX 9070 xt vs RTX 5070

Almak isterseniz 5070 superi bekleyin ti dan pahalı olmayabilir giriş fiyatı almayı düşünüyorum
  12. saorishirosaki

1600 kadar düştü direk alıyımmı

Emojiler haykırttı gt 900 ne olm ilk defa duyuyom o fiyata rx 550 filan bulabilirsin pahalı gibi geldi bana
  13. saorishirosaki

Rtx 5070 rx 9070 xt farkı

İnsanlar zannediyor ki video içinde gözüken grafikler ile bizim monitöre baktığımız grafikler aynı en çok dlaa da farkediliyor bu 1760826845 Tabi şöyle bir şey var şimdi dlaa daha az fps veriyor fsr 4 e göre ama ben 3080 ti dayım fps imi düşürse nolacak sanki drop mu yicem :D
  14. saorishirosaki

Dlaa ile oynarsan bir kere oyunlarda aşık olursun grafiklere sana öyle söyleyeyim sırf oyun oynayan insansan genel olarak
  15. saorishirosaki

@TalisMann ironi yaptım bu arada yukarda ciddiye aldıysan söyleyeyim dostum :D dediğim gibi her şey
  16. saorishirosaki

Ben çöp demiyorum zaten sanki gömüyormuşum gibi oluyor burada fsr 4 le fark azalmaya başladı dlss arasında ama yinede dediğim gibi oynadığım çoğu oyunda daha fsr 4 desteğide yok dlss 5 çıkcağı zaman amd napacak ben onu düşünüyorum şuan yani pek güven vermiyor amd bu konuda çamur grafiklerle...
  17. saorishirosaki

Evet fsr 3 le yağ gibi yakıyor çoğu oyunda doğru dostum
  18. saorishirosaki

9070 alıp 30-40 oyunda fsr 4 le oynarsın 5070 alırsan çoğu oynayacağın popüler oyunda dlss desteği olur görüntü kalitesinde dlss eziyor her türlü zaten fps bakımındsn 9070 xt daha fazla fps verir eğer dümdüz oyun oynarsan, rt reshade gibi şeyler kurulduğu zaman daha az fps alırsın nvidia...
  19. saorishirosaki

9070xt+r7 7800x3D sistem

hata yaptın demedim ki kral sistem dedim hayırlı olsun güle güle kullan canım
  20. saorishirosaki

9070xt+r7 7800x3D sistem

yok dostum alsın para zaten hep böyle tiplerde geziyor kral sistem ya
Geri