Arama sonuçları: *

1. sasamblae

25.000 TL 4060ti+ryzen5 5600 hangisi alınır?

link atsana aldıgının
  2. sasamblae

20-30k arası PC önerisi

tam 30-32k arası bende sadece kasa bakıyorum yeğene konu takip
  3. sasamblae

20 Yıllık Aopen Kasa Kullanılabilir mi?

yeterli olur üzmez ne varsa eskilerde var hayırlı olsun. topladıktan sonra bır foto koyarsınız sızın gıbı toplamak ısteyenler ıcın rehber niteliğinde olsun foruma boyle emektar adamlar lazım.
  4. sasamblae

Bu kasa ne kadar eder?

40 k faln
  5. sasamblae

Intel RTX sistem önerisi

daha once bıssuru konu acıldı onları oku bı sıstem begen al boş konu acma edit : bazı modların gücüne gidiyor mesajlarım doğrular soyleyince spam flood oluyor ama 5.madde kuralı sadece ne hikmetse diğer üyelere işlemiyor hahahahahahaha. zotturumle gülüyorum su uyarıya...
  6. sasamblae

Sistemin Piyasası Nedir 3080

40k ustu gibi
  7. sasamblae

Çözüldü✓ Amd 7700X - Asus 4070ti OC Sistem Topladım. Fikir ve Önerilerinizi İstiyorum.

msi inde okula donus kampanyası için geri ödemesi var bilgin olsun.
  8. sasamblae

Böyle bir PC topladım sizce iyi mi? sipariş edicem ?

burada adet boyle yarında acar sonra ki gunde ram degıscem dıye acar sonra anakart ıyı mı dıye acar sonra format atamıyorum driver bulamıyorum diye uzar uzar konu kirliliği yaratır sonrada foruma ugramaz ceker gıder.
  9. sasamblae

Sistem iyi mi?? sorunu varmı?

1080p monitor alcaksan 1080p kasa diz gereksiz uçmaya gerek yok
  10. sasamblae

monitör tavsiyesi gerekiyor.

phanteks 500a nonrgb asus tuf z790 ddr4 16gb 3600mhz kingston beast ram intel 13600KF işlemci arctic liquid freezer ii 360mm sıvı sogutma 2 adet 120mm arctic pwm p12 - 2 adet phanteks 140mm xigmatek 650watt gold full modüler ekran kartı rtx 3070 ya da 4060ti 12gb temmuzda cıkıcakmıs ikisinden...
  11. sasamblae

Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X 12GB OC alınır mı?

daha ucuzları daha iyi modelleri newegg de var. https://www.newegg.com/global/tr-en/p/pl?N=101589871%204808%20601408872
  12. sasamblae

Arctic 360 MM Sıvı Soğutma için kasa önerisi

o zaman nzxt h7 alıcaksın keyfine bakıcaksın.
  13. sasamblae

Arctic 360 MM Sıvı Soğutma için kasa önerisi

phanteks500a ya da 400a
  14. sasamblae

Msi Gaming Z Trio 3080 10 GB vs Full PC?

kimse onu 13k ya almaz ikinci elde fiyatı sen belirlemezsin piyasa belirler ve piyasada mininglide olsa düzde olsa malesef son kullanıcı herzaman f/p olan ilana yönelir 13k yazarsın istediğin miktarı yazmakta özgürsün ama o ilan aylarca bekler. sahibindende favorime attıgım 3070ler var piyasanın...
  15. sasamblae

Bilgisayar Topluyorum Bağzı Sorularım Var

düzeltti mesajı tekrardan
  16. sasamblae

olmus bence kasa için ayırdıgın butceni yaz arkadaslar hazır sıstem onersın tek tek toplamaktan daha uyguna gelir
  17. sasamblae

işlemci anakart uyumsuz
  18. sasamblae

Gaming gen kargomu bugün veya yarın verceğini söyledi

bu forumun genel sorunu bu. kaliteli içerik cok az topiclerin cogu bombos muhabbetler,mesaj kasmak için yazılan mesajlarla dolu. ufak bi eleştiri yaptıgnızda (sert uslupla yada yumusak) kullanıcıya mod tarafından anında uyarılıyorsunuz yada süreli banlanıyorsunuz. yani kısa DA nın boyle...
Top Bottom