kutu fatura duruyorsa 12-13kya satabilirsin tahminimce üzerine 1-2k elleyerek rtx 3060lı bir pc alabilirsinizArkadaşlar elimde 2-3 ay kullanılmış amazondan alınma bir 3080 var. Satma ilanı değil merak etmeyin ama şöyle bir şey soracağım:
Ben bu kartı satıp 2060-3060lı bir kasa satın alabilir miyim sizce?
1-2k problem değil 12-13k civarına giderse eğerkutu fatura duruyorsa 12-13kya satabilirsin tahminimce üzerine 1-2k elleyerek rtx 3060lı bir pc alabilirsiniz
2-3 ay kullandın değil mi mining fln yapmamışsındır galiba kart bu kadar kısa sürede sıcaklık problemi oluşmamıştır kutu ve faturayı atmadıysan 13kya satabilirsin 13.5 ya da 14kdan ilan aç en iyisi pazarlıkla 13e bırakırsın1-2k problem değil 12-13k civarına giderse eğer
marka takıntısı olan insanlar var alırlar ama en azından bi 10 11K ya gideryav nereye 12-13 k edior o kart
Alıntıyı görüntüle
başlangıç fiyatları yazıyor burda, en iyi soğutmaya sahip modeli bile olsa kimse gelip %50 fazla verip onu almaya bakmaz, satacağın fiyat 8,5 bandı yani
gitmez ihtimali yok, adamlar indirimle 7800 yazan zotac modeli alır birde indirimle en az 7400-7300 e kadarda indirtir yani. zotaclada çok fark yok aralarındamarka takıntısı olan insanlar var alırlar ama en azından bi 10 11K ya gider
Kanka gerçekten zotac ile msi gaming mi karşılaştırdın?yav nereye 12-13 k edior o kart
Alıntıyı görüntüle
başlangıç fiyatları yazıyor burda, en iyi soğutmaya sahip modeli bile olsa kimse gelip %50 fazla verip onu almaya bakmaz, satacağın fiyat 8,5 bandı yani
Yok zaten bu lhr versiyon. Mining için uygun olmayan versiyonu. 13k piyasada zorlar gibi ama 12k ideal geldi bana2-3 ay kullandın değil mi mining fln yapmamışsındır galiba kart bu kadar kısa sürede sıcaklık problemi oluşmamıştır kutu ve faturayı atmadıysan 13kya satabilirsin 13.5 ya da 14kdan ilan aç en iyisi pazarlıkla 13e bırakırsın
yani o fiyat bandına gider dediğim gibi 13.500 gibi bir fiyattan ilan koy en kötü 12ye bırakırsınKanka gerçekten zotac ile msi gaming mi karşılaştırdın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok zaten bu lhr versiyon. Mining için uygun olmayan versiyonu. 13k piyasada zorlar gibi ama 12k ideal geldi bana
şuana kadar zotac ile en ufak bir sıkıntı yaşamadım. msi dan kötü olduğu yönü söylermisinKanka gerçekten zotac ile msi gaming mi karşılaştırdın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok zaten bu lhr versiyon. Mining için uygun olmayan versiyonu. 13k piyasada zorlar gibi ama 12k ideal geldi bana