Arama sonuçları: *

1. S

Sistem nasıl? Eklemem veya değiştirmem gereken bir şey var mı?

hazır sistem almak istiyorsun anlaşılan. şuna da bakıp karşılaştırmanı kendin yapmanı tavsiye ederim. https://www.qp.com.tr/qp-gaming-xt-r5-3600-16-gb-rx-5700-xt-512-gb-ssd-oyun-bilgisayari
  2. S

Islemci anakart uyumu

Bazı işlemciler bios uptade gerektirir. Almadan önce işlemci ve anakartını belirlersen yardımcı olunur.
  3. S

DA SİSTEM STOKTA!

anakart mortar max, ssd a2000 500 gb, xfx thicc 3 5700xt, kasa Frisby FC-9320G 600W 80+ 7600'e geldi bu güncellemelerle. 1588298534 bu sistemdeki 2070 standart olan versiyon.
  4. S

DA SİSTEM STOKTA!

Ayrıca o kasa sistemi soğuk tutmaz. 1588296971 https://www.qp.com.tr/qp-super-r5-3600-16-gb-rtx-2060s-8gb-480-gb-ssd-oyun-bilgisayari Üzerine 300 daha koy bu sistemi al. Verdiğin paraya değer en azından.
  5. S

DA SİSTEM STOKTA!

Standart 2060 için değmez bence. Ayrıca ram 8 değil 16. Bu fiyata capitana 5700 xt koyup aldım. Anakartı felan da upgrade ederek. Kesinlikle bu para verilmez.
  6. S

El capitan ekran kartı ve ram ayarları

Montaja geçtikten kaç iş günü sonra kargoladılar? Bir de sipariş numaran kaçtı? Hayırlı olsun.
  7. S

Toplama PC performansı

Ekran kartın 2060s demişsin ama fotodaki normal 2060. Bence ekran kartını değiştir. Bir de madem hdd kullanacaksın en azından 7200rpm olanlardan al.
  8. S

Bu Sistem icin Kasa önerisi

Yani kasanın önü kapalı, ön alt kısımda az bir mesh yapı var. Önü full mesh olup mükemmel hava sirkülasyonlu bir çok kasa mevcutken forumda hergün kasa sorusu oluyor ve altta bir çok corsair spec delta bulmak mümkün. Corsair spec deltanın psu'su bile yetmez bu arkadaşın sistemi kaldırmaya.
  9. S

Bu Sistem icin Kasa önerisi

Burada corsair spec delta hayranlığı nedeniyle başka öneri alamazsın. Cooler master mb511
  10. S

Zotac GTX 1660 Super Twin fan vs xfx 590 fatboy sizce hangisi

zotac al 1660s daha güncel gpu
  11. S

Zotac GTX 1660 Super Twin fan vs xfx 590 fatboy sizce hangisi

1587953334 Diğer markalara nazaran fps ve ısı değerleri hemen hemen eşdeğer. Msi gaming x de teste tabi tutulmuş, ancak en iyi soğutma modeli gaming x olduğu için onun aynı değerler olmaması gayet normal. Bence kart fiyatı diğer markalara göre uygunsa alınabilir.
  12. S

35.000 TL Sistem Tavsiyesi

kasayı b511 olarak değiştirebilirsin. hava sirkülasyonu daha iyi onun.
  13. S

El Capitan Yanlış Parça Seçimi ve Değişim Talebi

Her şeyden memnun olup bir tek kasaysa problem zaten hediyelerin fiyatına bir PSU alabilirdin. Hayırlısı olsun.
  14. S

corsair spec delta nelere kâdir böyle.
  15. S

Senin kasayı montajı yapılmamış ürüne monte ederler, yapmak isteseler yaparlar. Bir de buralarda ürünler hakkında bilgisi olmadan ezber konuşanların yorumlarını dikkate alma çok fazla. Ürünü kullanmış, memnun kalmamış insanlar varsa onlar olumsuz yorum yapsın, onun dışında boş yorum yapmayın.
  16. S

Frisby başka markadan satın alıyorsa? 1587689757 Varsayımlar üzerinden konuşarak bilgi sahibi olamayız. Ürün ulaştığı zaman ne olduğunu yazarım. Umarım özellikler belirtildiği şekildedir.
  17. S

güzel kardeşim o ürün yorumunda yazıyor, altına belirttim. Benim duyumum değil. Sitede yazan özellikler şu şekilde; Teknik Özellikler MarkaFRISBY RenkSiyah Kasa TipiMid Tower Anakart DesteğiATX, Micro ATX, Mini ITX Güç Kaynağı600W (80+ Bronze) Güç Kaynağı KonumuAltta Yan PanelSol Panel : 4mm...
  18. S

Ekran kartımı beslemez 550w. Neden almayayım, kullanan birisini tanıyor musun aynı modeli? 1587688535 Ürünü hiç araştırmadan aldım indirimdeydi ama gelince gerçekten çok iyi bir ürün olduğunu gördüm. Ön taraftaki mesh (delikli) metal ızgara sayesinde tüm hava içeri giriyor cam olanlardan daha...
  19. S

Ben ürünü alırken PSU yetersiz geleceği için Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu kasaya yükselttim. Ürün zaten şuan tükenmiş durumda. Herhangi bir inceleme videosuna denk gelmedim kasanın ama kasanın özellikleri beni pişman edecek şekilde durmuyor. Kasa yapısı plastik değil. Ön kısım mesh...
Top Bottom