Neler Yeni

El Capitan Yanlış Parça Seçimi ve Değişim Talebi

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben ürünü alırken PSU yetersiz geleceği için Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili PSU'lu kasaya yükselttim. Ürün zaten şuan tükenmiş durumda. Herhangi bir inceleme videosuna denk gelmedim kasanın ama kasanın özellikleri beni pişman edecek şekilde durmuyor. Kasa yapısı plastik değil. Ön kısım mesh yapıda üst ve alt kısımlarda toz filtreleri mevcut, yan kapak temperli cam. Bu özellikler bir kasa için yeterli bence. Her markada olabileceği gibi Frisby'nin de kalitesi düşük ürünleri var. Alırken en azından ürün özelliklerini okuyup almanız gerekir.
Aklından bile geçirme sakın o kasayı alayım deme 550w psu yeterlidir.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Aklından bile geçirme sakın o kasayı alayım deme 550w PSU yeterlidir.
Ekran kartımı beslemez 550w. Neden almayayım, kullanan birisini tanıyor musun aynı modeli?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklından bile geçirme sakın o kasayı alayım deme 550w PSU yeterlidir.
Ürünü hiç araştırmadan aldım indirimdeydi ama gelince gerçekten çok iyi bir ürün olduğunu gördüm. Ön taraftaki mesh (delikli) metal ızgara sayesinde tüm hava içeri giriyor cam olanlardan daha iyi bence. Yan tarafındaki cam gerçekten ağır bir cam plastik felan değil. İçersinden çıkan PSU +80 bronze sertifikalı ve fanı oldukça sessiz. R5 3600X ve Asus 2060 Süper (3 fanlı modeli) ile kullanıyorum işlemci ve ekran kartını aynı anda stres testine soktum. Max sıcaklık ekran kartı 70-71 derece işlemci 83-85 derece. PSU ikisini tam yük altında mükemmel şelide kaldırıyor. Ayrıca üst tarafa 2 fan daha yada sıvı soğutma ekleme imkanınız var. Son olarak fanların RGB aydınlatması kumanda ile kontrol ediliyor istendiğinde ışıkları kapatılıyor.

Bu siteden alışveriş yapmayı seviyorum 3 4 kere alışveriş yaptım her şey yerli yerinde, zamanında ve dört dörtlük.Ürün eksiksiz ve sağlam bir şekilde ulaştı.az önce kurulumunu yaptım.549 TL ye gaming gecesinde almıştım F/P ürünü.Fanlar aşırı sesli değil güzel rahatsız etmiyor.1 Aydır kasa arıyordum tam istediğim gibi bir kasa herşeyiyle muhayyer. Psusu sağlam inşallah bi sıkıntı çıkarmaz ileri zamanlarda kullanıp görecez.Alacak olanlar gözü kapalı alabilir. Teşekkürler İncehesap.

bunlar da ürün yorumları.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ekran kartımı beslemez 550w. Neden almayayım, kullanan birisini tanıyor musun aynı modeli?

Ürünü hiç araştırmadan aldım indirimdeydi ama gelince gerçekten çok iyi bir ürün olduğunu gördüm. Ön taraftaki mesh (delikli) metal ızgara sayesinde tüm hava içeri giriyor cam olanlardan daha iyi bence. Yan tarafındaki cam gerçekten ağır bir cam plastik felan değil. İçersinden çıkan PSU +80 bronze sertifikalı ve fanı oldukça sessiz. R5 3600X ve Asus 2060 Süper (3 fanlı modeli) ile kullanıyorum işlemci ve ekran kartını aynı anda stres testine soktum. Max sıcaklık ekran kartı 70-71 derece işlemci 83-85 derece. PSU ikisini tam yük altında mükemmel şelide kaldırıyor. Ayrıca üst tarafa 2 fan daha yada sıvı soğutma ekleme imkanınız var. Son olarak fanların RGB aydınlatması kumanda ile kontrol ediliyor istendiğinde ışıkları kapatılıyor.

Bu siteden alışveriş yapmayı seviyorum 3 4 kere alışveriş yaptım her şey yerli yerinde, zamanında ve dört dörtlük.Ürün eksiksiz ve sağlam bir şekilde ulaştı.az önce kurulumunu yaptım.549 TL ye gaming gecesinde almıştım F/P ürünü.Fanlar aşırı sesli değil güzel rahatsız etmiyor.1 Aydır kasa arıyordum tam istediğim gibi bir kasa herşeyiyle muhayyer. Psusu sağlam inşallah bi sıkıntı çıkarmaz ileri zamanlarda kullanıp görecez.Alacak olanlar gözü kapalı alabilir. Teşekkürler İncehesap.

bunlar da ürün yorumları.
Psu 80+ falan değil kimden duydun?

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
PSU 80+ falan değil kimden duydun?
güzel kardeşim o ürün yorumunda yazıyor, altına belirttim. Benim duyumum değil. Sitede yazan özellikler şu şekilde;

Teknik Özellikler
MarkaFRISBY
RenkSiyah
Kasa TipiMid Tower
Anakart DesteğiATX, Micro ATX, Mini ITX
Güç Kaynağı600W (80+ Bronze)
Güç Kaynağı KonumuAltta
Yan PanelSol Panel : 4mm Temperli Cam / Ön Panel : Metal Izgara
Ön Panel Portlar1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 , 1 x Mikrofon Girişi , 1 x HD Audio, Power / Reset
Harici 5.25" Sürücü YuvasıYok
Harici 3.5" Sürücü YuvasıYok
Dahili 3.5" Sürücü Yuvası2
Dahili 2.5” HDD/SSD Sürücü Yeri3
Genişleme Yuvaları7
FanlarÖn Panel : 3 x 120mm Dual-Ring RGB Fan, Arka Panel : 1 x 120mm Dual-Ring RGB Fan, Üst Panel : 2 x 120mm Fan (Opsiyonel)
Maks. Grafik Kartı Uzunluk350 (mm)
Maks. CPU Soğutucu Yükseklik160 (mm)
Maks. PSU Uzunluk200 (mm)
Yerleşik Aydınlatma Sistemi120mm Dual-Ring RGB Fan + Uzaktan kumanda
BoyutlarKasa Boyut : 405 x 192 x 435 (mm), Kasa Kutu Boyut : 490 x 245 x 470 (mm)

Varsa bu ürün hakkında bir bilgin bizi de bilgilendirirsen aydınlanırız.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
güzel kardeşim o ürün yorumunda yazıyor, altına belirttim. Benim duyumum değil. Sitede yazan özellikler şu şekilde;

Teknik Özellikler
MarkaFRISBY
RenkSiyah
Kasa TipiMid Tower
Anakart DesteğiATX, Micro ATX, Mini ITX
Güç Kaynağı600W (80+ Bronze)
Güç Kaynağı KonumuAltta
Yan PanelSol Panel : 4mm Temperli Cam / Ön Panel : Metal Izgara
Ön Panel Portlar1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 , 1 x Mikrofon Girişi , 1 x HD Audio, Power / Reset
Harici 5.25" Sürücü YuvasıYok
Harici 3.5" Sürücü YuvasıYok
Dahili 3.5" Sürücü Yuvası2
Dahili 2.5” HDD/SSD Sürücü Yeri3
Genişleme Yuvaları7
FanlarÖn Panel : 3 x 120mm Dual-Ring RGB Fan, Arka Panel : 1 x 120mm Dual-Ring RGB Fan, Üst Panel : 2 x 120mm Fan (Opsiyonel)
Maks. Grafik Kartı Uzunluk350 (mm)
Maks. CPU Soğutucu Yükseklik160 (mm)
Maks. PSU Uzunluk200 (mm)
Yerleşik Aydınlatma Sistemi120mm Dual-Ring RGB Fan + Uzaktan kumanda
BoyutlarKasa Boyut : 405 x 192 x 435 (mm), Kasa Kutu Boyut : 490 x 245 x 470 (mm)

Varsa bu ürün hakkında bir bilgin bizi de bilgilendirirsen aydınlanırız.
Listede ne frisby ne de comsis bilgisayar var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
o kasa kaliteli, değiştirmeye gerek yok. Frisby alırsan neden öbürünü almadım dersin.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner

Frisby başka markadan satın alıyorsa?

o kasa kaliteli, değiştirmeye gerek yok. Frisby alırsan neden öbürünü almadım dersin.
Varsayımlar üzerinden konuşarak bilgi sahibi olamayız. Ürün ulaştığı zaman ne olduğunu yazarım. Umarım özellikler belirtildiği şekildedir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Frisby başka markadan satın alıyorsa?
Ne alaka piyasa böyle işlemez eğer başka bir yerden getiriyorsa çindeki merdiven altı üreticilerden getiriyordur kendinizi kandırmayın.

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg

Gamemax markası altında çıkıyor bazı frisby psular. Bende Psu sertifikasını kontrol edecektim Frisby markasını göremeyince aynı model ismi ile Gamemax markasında gördüm Frisby ile Gamemax aynı şirket altında.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Gamemax markası altında çıkıyor bazı frisby psular. Bende PSU sertifikasını kontrol edecektim Frisby markasını göremeyince aynı model ismi ile Gamemax markasında gördüm Frisby ile Gamemax aynı şirket altında.
Hayır yanlış bilgi gamemax adı altında çıkan marka gamepowerdır başka ülkelerde gamemax olarak geçen marka ülkemize gamepower olarak gelmiştir.

Bakarsan ismi gp ile başlayan ürünler gamepower markası adı altında satılıyor frisby ile alakası yok.

Son düzenleme:

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Maalesef benim firmayla bir iletişimim yok :(
Reis @Abdullah Hacıgül abiye söylesen de yardım etse lütfen. İncehesap bana eğer sistemi iade ederseniz Wraith Prism ve Gamepower sendo hediyelerinden mahrum kalacağımı söylüyor :(

Yetkililere mesaj attığın zaman üründe yükseltmeleri yapıyorlar. Arada fark varsa EFT yapman gerekiyor.
Öyle bir şey yapmadılar hocam montaja geçtiği için değiştirilemiyor dediler

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Reis @Abdullah Hacıgül abiye söylesen de yardım etse lütfen. İncehesap bana eğer sistemi iade ederseniz Wraith Prism ve Gamepower sendo hediyelerinden mahrum kalacağımı söylüyor :(

Öyle bir şey yapmadılar hocam montaja geçtiği için değiştirilemiyor dediler
Senin kasayı montajı yapılmamış ürüne monte ederler, yapmak isteseler yaparlar. Bir de buralarda ürünler hakkında bilgisi olmadan ezber konuşanların yorumlarını dikkate alma çok fazla. Ürünü kullanmış, memnun kalmamış insanlar varsa onlar olumsuz yorum yapsın, onun dışında boş yorum yapmayın.

Top Bottom