Arama sonuçları: *

1. S

7800xt için f/p kasa ve monitör önerisi

Ayni kaliteye sahip 750W ve ustu PSU'lar 3.5'tan basliyor. O yuzden F/P olmaz. 700W bu sisteme yeter de artar.
  2. S

7800xt için f/p kasa ve monitör önerisi

Su siralar fiyati bedava oldugu icin: https://www.hepsiburada.com/high-power-700w-80-gold-12cm-fanli-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s-pm-HBC000061PL5D Sogutucu olarak onun yerine bunu alin...
  3. S

Sizce Bu Sistem Nasıl? 37K Fiyata Mantıklı mı?

Argumanim var ki cop dedim. Siz bu firmalarin CEO'su musunuz, cop deyince niye alinganliginiz tutuyor? 3.7K'lik dedigim RAM'ler Patriot marka, hic oyle ne idugu belli-belirsiz bir marka degil. Siz hayatinizda ilk defa Patriot'u duyuyorsaniz o da benim eksikligim degil. @Aydn1903 "37k fiyat...
  4. S

Gergin degilim, cop olduklari icin cop yazdim. Ama madem benim yazdiklarim cop, benim onerime ihtiyaciniz yok. Yine de kisaca ozetleyeyim; 3.7 'e 6000MHz CL30 RAM varken 5K'ya 6000Mhz CL36 RAM almak = ÇÖP Aynı paraya High Power GOLD 700W modeli varken 50 sene öncesinin 700W ama 12V üzerinden...
  5. S

RAM modeli gereksiz, SSD modeli gereksiz, CPU sogutucu cop. PSU su an icin ok, ilerisi icin cop. Anakart ayni sekilde su an icin ok, TDP yuksek X serisi cpular icin cop. Yanlis parcalara, yanlis paralar. Hazir sistem niye almak istemiyorsunuz, parcalari kalitesiz diye mi? Sizin sistemin...
  6. S

Çözüldü✓ Bilgisayar Parçaları Uyum Kontrolü

Parcalarin uyumunda sorun yok fakat PSU kalitesiz.
  7. S

Toplama bilgisayar tavsiye

Kazik. Dun vatanda 4070 superli sistem vardi 40'a. Asagidaki bolumu takip et. https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/Sicakfirsatlar/
  8. S

BU SİSTEMİ SATIN ALDIM NASIL

Kargoya verilse de iptal edebilirsiniz, teslim almayabilirsiniz kargo sirketini arayip teslim almayacaginizi belirtebilirsiniz. Uzun vadede AMD secmeniz evet mantikli, o B650M anakartla oyun icin cok rahat 7800x3D 'i kullanirsiniz. Attigim sistemi alsaydiniz oyle bir sansiniz olmayacakti. Fakat...
  9. S

BU SİSTEMİ SATIN ALDIM NASIL

Bu sistem stokta mı yok? Bu cok daha iyi, foruma bi goz atsaydiniz keske. https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/pc-hocasi-gohot-v3-intel-sistem-onerisi-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060ti-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd
  10. S

Parçaları toplama sıram nasıl olmalıdır?

O fiyata 7800XT - 7500Fli sistemler satiliyor ara-sira. Nasil bir sistem dizmeyi dusunuyorsunuz ki?
  11. S

Hnagi Psu yu almalıyım?

2x PCI-E cikisi var kim yetersiz diyor :) 150+150 + 75'de pci-e slotundan al 375w tertemiz guc verir sirf ekran karti icin. Nvidia icin kullanacaksan zaten 12VHPWR cikisi var ayriyetten. Daha fazlasini arayan allahtan belasini istiyordur.
  12. S

Hnagi Psu yu almalıyım?

100 lira koy aynı modelin 750 modüleri, 12vhpwr'li modelini al. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRL99YD?
  13. S

İnternet sorununu nasıl çözerim

ya repeater alacaksin ya da access point alacaksin fakat 45mbps hizi alsan bile bu sefer ping sorunuyla bogusacaksin o bilgisayarda. Dedigim gibi kablo kanali ve cat7 yassi kablo al, cek gitsin goruntusu kotu de durmuyor. Asagida ornek attim. Bunlari duvara sabitlemek icin civi, vida falan...
  14. S

İnternet sorununu nasıl çözerim

Bu nasil sorun anlatma hicbir sey anlamadim. Kablosuz mu kullaniyorsun? Kablosuz kullanirken odana gectiginde mi 2-3mbps 'e dusuyor 40-45'ten? Eger oyleyse bir tane CAT7 yassi kablo cek ethernetten direkt kabloyla, hiz kaybina ugramadan 45'i ceker baglarsin bilgisayara. Goruntu sorun oluyorsa...
  15. S

10k civarı ekran kartı tavsiye

Elindeki PSU 'yu sat, ikinci el 750-800W PSU + RX 6800XT al.
  16. S

Yeni sistemim pahalıyamı denk geldi ?

Hazır sistemlere göre daha pahalı olabilir fakat bileşen olarak daha kaliteli denebilir. Hazır sistemlerde bu seviyede B650M anakart göremezsiniz. RAM'ler de genelde CL46 5200Mhz falan oluyor. Yani kendinizi dolandırılmış hissetmenin bir manası yok. Bende 7500F - 7800XT 'li sistem var sorsak...
  17. S

AMD Ryzen 7 7800X3D için Anakart Önerisi

Oyun icin kullanildigi surece cpu 65w'i gecmeyecegi icin bir degisiklik soz konusu degil, ayni psu ile kullanabilirsiniz.
  18. S

Renderdan kasit aslinda CPU' yu tam yuk altina sokmak, tum cekirdekler aktif, tam frekansta, tam TDP ile calistirmak. Bu senaryo ornek verdigim uzere fitgirl, dodi repack vs. tarzi dagiticilardan crack oyunlar kurarken basiniza gelebilir. Repack isleminde cpu tam yuk altina girer bu da renderla...
  19. S

Oyun icin kullanilacaksa sorun yok, render alinacaksa anakart sakata gelir haliyle performans da duser. Bir de repack oyun yukluyorsaniz fitgirl tarzi, yukleme suresinde cpu'daki turbo boost'un kapali oldugu bir guc modu olusturup ona alin yoksa bir repack kurulum 1 saat surdugunu varsayarsak o...
Top Bottom