Arama sonuçları: *

1. T

Sinerji Lunaspia V1 sizce nasıl?

O kadar iyi sistemler çıkıyor fp olması için bi fırın ekmek yemesi lazım
  2. T

Rtx 3060tı'lı Si̇stemi̇m Ne Kadar Eder?

Bu kurda toplayamazsın ben hala da arkasındayım
  3. T

Hocam bi toplar mısın merak ettim tek tek 20 bine ekipmanlar ürünler 1-1 aynı olacak şekilde Monitör neye göre daha iyi onu anlamadım akşam bakacağım ama..
  4. T

27 inç güzel kardeşim benim monitörüm en düşük fiyatı 3.700 civarı bişey Amd kart herkes tarafından benimsenen bir kart da değil. 1653753461 25 bin verdiler zaten de şaşırdığım şey 18-19 K demeleri monitör ve klavye seti olmasına rağmen 😂
  5. T

Ben 20 ye dizdim 1653752895 Valla ilginize teşekkür ederim ama 2 aylık pc monitör mouse klavye dahil bulun 20 bine bi tane daha alayım monitör zaten 4 K 23 bin verilen sisteme 18-19 diyorsunuz o zaman arkadaşlarıma söyleyeyim değerli arkadaşlar her gün 10 konu açılıyor 16-17 bandında 3060 veya...
  6. T

Merhabalar sistemi büyük hayallerle dizdim fakat vaktim olmuyor şimdi satmak istiyorum ne kadara satmalıyım? KASA: ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 3060 Tİ DUAL V2 OC 8 GB GDDR6 256 BİT İşlemci : INTEL I5 12400F 12.NESIL 2.60GHz...
  7. T

Toplama/hazır 3060/3060ti sistem önerisi (20k)

Hocam elimde 1 aylık sistem mevcut düşünürseniz özelden yazın konuşalım
  8. T

PC Toplamak İstiyorum, 20-25k bütçe.

Sanmıyorum 4 5 bin liraya değecek bir fark yok
  9. T

20.000TL bütçe ile Hazır sistem Önerisi

Özelden attım ilgilenirsen
  10. T

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Aldım Açamıyorum :/ Kuramıyorum

Senin heykelini yapsalar beton yetmez o yere benim gibi bir cahil kurabanın ne işi olur bilgisayarla ulan yav ahajajajaj 1647883280 O Cahilden birisi de benim
  11. T

Allah rızası için biri bana özelden numarasını atıp wp görüntülü arayıp yada resimlerden işaretleyip atabilir mi lütfen?
  12. T

Ekran kartına nasıl takacağım ?
  13. T

3060 ti ilk açılımı yapamadım ama bir türlü
  14. T

Merhaba arkadaşlar kasa ve monitör aldım kasa vs her şey tamam ama açılmıyor ekran da no signal diyor hem display port hemde hdmı için sadece ekran kartını taktım ben gerisi kurulu aldım sizce nedendir 1 saattir deli oldum lütfen bilen varsa.
  15. T

4 Farkli Si̇stem Arasında Kaldım

@DerratiX KRAL SEN ANLARSIN :)
  16. T

Gaming-Dual3060 VS Uthenera-Ultra

GÖRMEMİŞİM TEŞEKKÜR EDERİM.
Top Bottom