Hdmi kablosunu anakarta takmışsın. Ekran kartına takacaksın.Nasıl yani
Ekran kartına nasıl takacağım ?Hdmi kablosunu anakarta takmışsın. Ekran kartına takacaksın.
Ne takacağım orayaTaktığın yerin alt kısmında dört tane yan yana giriş var. Girişlerde tıpa var yeni olduğu için bir tanesini çıkart. Gri renkte bak oraya tak hangisi uygunsa
Anakarta taktiğin kabloyu buraya takacaksın.Ekran kartına nasıl takacağım ?
Monitöre gidecek kabloyu ekran kartına baglamamissiniz.Nasıl yani
Monitörün kutusunu kontrol edin , içerisinde HDMİ veya DP kablo olması lazım.Ne takacağım oraya
Monitöre giden kabloyu yukarıdaki taktığını çıkar arkadaşın dediği yere takNe takacağım oraya
Allah rızası için biri bana özelden numarasını atıp wp görüntülü arayıp yada resimlerden işaretleyip atabilir mi lütfen?Monitöre gidecek kabloyu ekran kartına baglamamissiniz.
Hocam anakartın oraya taktiğin kabloyu ekran kartına bağlayacaksın bak işaretledim.Allah rızası için biri bana özelden numarasını atıp wp görüntülü arayıp yada resimlerden işaretleyip atabilir mi lütfen?
Senin heykelini yapsalar beton yetmez o yere benim gibi bir cahil kurabanın ne işi olur bilgisayarla ulan yav ahajajajajAnakarta taktiğin kabloyu buraya takacaksın.
Alıntıyı görüntüle
O Cahilden birisi de benimHocam öncelikle en basit şeyleri kontrol edin ben saatlerce çözüm aradım en son farkettimki hdmi ekran kartı yerine anakarta takmışım
Nasıl yani