Display port no signal hatası

Ready2

80+
Reaksiyon skoru
8
normalde çalışıyordu display port ama bilgisayarı yeniden açınca no signal hatası veriyor hdmı çalışıyor 2 ekran kullnıyorum yeni kablo aldım kaliteli yine aynı bunu çözümü varmı ekran kartında sıkıntı vardır diye teknik servise götürdüm çalışıyor dediler monitörün ayarından da display port ayarını seçiyorum signal yok diyor sonra hdmı geri geçiyor

kankam henüz 2. display port denemedim ama aynı sorun bende de var ne yaptın çözebildin mi

normalde çalışıyordu display port ama bilgisayarı yeniden açınca no signal hatası veriyor hdmı çalışıyor 2 ekran kullnıyorum yeni kablo aldım kaliteli yine aynı bunu çözümü varmı ekran kartında sıkıntı vardır diye teknik servise götürdüm çalışıyor dediler monitörün ayarından da display port ayarını seçiyorum signal yok diyor sonra hdmı geri geçiyor
Sorunu çözebildin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam henüz 2. display port denemedim ama aynı sorun bende de var ne yaptın çözebildin mi
Sorunu çözebildin mi?

peki şuanda aynı monitörü mü kullanıyorsun hala
evet

şimdi hatırlayabildim farklı kablo deneyerek düzeltmiştim çünkü elimdeki kabloyu çok fazla tak çıkar yaparak klips mekaniğini de bilmeden zorlamıştım biraz o yüzden farklı kablo ile sorun hallolmuştu

klips dediğim üstündeki bastırmalı yer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,251
Üyeler
187,172
Son üye
nickmickyok32
Geri