VGA to Display Port sorunu

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba şuanda p195hql Acer monitör (VGA girişi var sadece ve 60hz LED monitör)
Arkadaşlar emanet bilgisayar aldım ancak rx460 ekran kartında HDMI ve Display Port var sadece dönüştürücü aldım ancak sürekli ekran gidip geliyor size sorum nedeni ne tahminim ise VGA DPyi desteklemedigi için ancak sürekli no Signal yazıyor devamlı

Arkadaşlar merhaba şuanda p195hql Acer monitör (VGA girişi var sadece ve 60hz LED monitör)
Arkadaşlar emanet bilgisayar aldım ancak rx460 ekran kartında HDMI ve Display Port var sadece dönüştürücü aldım ancak sürekli ekran gidip geliyor size sorum nedeni ne tahminim ise VGA DPyi desteklemedigi için ancak sürekli no Signal yazıyor devamlı
Ben vga to hdmi ile kullanmıştım sorun yaşamadım. Dp denemedim

Ben vga to hdmi ile kullanmıştım sorun yaşamadım. Dp denemedim
Bende aynı şekilde kullanmak istedim ancak bilgisayarcinin; Kardeşim DP daha canlı renk paleti veriyor yaa ondan dp al demesi sonucu aldım gönüldeki zaten HDMI idi çünkü DPyi alsam bile ise yaramayacağını bile bile aldım işte

Bende aynı şekilde kullanmak istedim ancak bilgisayarcinin; Kardeşim DP daha canlı renk paleti veriyor yaa ondan dp al demesi sonucu aldım gönüldeki zaten HDMI idi çünkü DPyi alsam bile ise yaramayacağını bile bile aldım işte
60 hz monitör için farketmez. Bi de hdmi ile dene

2 hafta boyunca vga to DP kullandım öyle bir problem yaşamadım monitör 75hz samsungun syncmaster eski modellerindendi.

Yarın HDMI versiyonu ile değiştiricem muhtemelen yaklaşık 3 yıldır yatan PC temizliğe oraya goturcem zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markasını söyler misin hocam
s-link bi ürününü kullanmıştım ama çok zaman olmuştur ya.

Yarın HDMI versiyonu ile değiştiricem muhtemelen yaklaşık 3 yıldır yatan PC temizliğe oraya goturcem zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markasını söyler misin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,622
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri