Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Sizce 35000 tl bütçe ile topladığım sistem nasıl ?

aşırı pahalı 8400f iyi değil onu geçtim adını hiç duymadığım 360mm sıvı soğutma çok gereksiz
  2. U

Çözüldü✓ APU Sistemi Güncelleme Tavsiyeleri

hocam kasaya gerek bile yok :D psu da gayet yeterli böyle sistemde 300w bile yeterli
  3. U

işlemci ve ram en sorunsuz 2. el parçalar diyebilirim test videosu ister ya da elden alırsın veya 2. el işine hiç girişmesen bile dediğim gibi 12,5k civarı bi fiyata b650m, 7500f + 1x16gb 6000 mhz cl30 ram kombosu yapılabiliyor sadece yüksek işlemci performansı hafifte gpu performans lazımsa 2...
  4. U

am4 e yatırım direkt gereksiz am5 geçince anakart değişecen ram değişecen işlemci zaten değişmiş olacaksın ddr5 in uzun bi süresi var o yüzden bence sistemine yatırım yapma direkt kasanı sat am5 sistem daha iyi olur senin için 10k bu sisteme yatırma metin2 sadece işlemci gücü lazımsa bence 7600...
  5. U

13K YA DDR5 SİSTEM TOPLAMA

normal kasaya göre daha fazla olur tabii ki ama idarelik bu şekilde kullanırsın daha sonrasında eline para geçtiği zaman kasa alırsın
  6. U

13K YA DDR5 SİSTEM TOPLAMA

işlemci ilanı eski değil mi ? iletişime geçmeyi denediniz mi ? onun dışı elden almayı düşünmüyorsanız kasalar param güvendeye girmiyor diye biliyorum boyutundan dolayı uzay sistem bu fiyatta daha mantıklı bence
  7. U

4070 ti li sistemi 37 ye aldım nasıl fiyat olarak arkadaşlar

bedavanın bedavası fiyata almışsın hayırlı olsun
  8. U

39.000 TL ' ye aldığım bilgisayar sizce nasıl ?

üst seviye bir işlemci kullanmıyor bu tür anakartlar gayet yeterli şurda 60w falan besleyecek ayrıca anakart neden bu kadar fps etkilesin en fazla kondansatörlerden uzun vadede cızırtı sesi gelir giriş seviye anakartlarda yaşanabilen sorun onun dışı ne olacak ?
  9. U

İşlemciden pahalı anakart almak mantıklı mı?

yakın zamanda b650 tomahawk 6800 tl civarına kadar düşmüştü indirimler takip edilebilir. 1730652116 zamana bağlı hocam eğer zaman aralığı fazla olursa ileride daha iyi anakartlar çıkacağı için bence fazla masraf yapmayın. 2 tane m2 slotu bulunan bir anakart alıp geçin. şu an giriş seviyesi bir...
  10. U

evet katılıyorum bence 2 m2 slotu bulunduran bir anakart iş görecektir. giriş-orta seviyesi ürünler bunu karşılıyor. 9800x3d 7800x3d gibi işlemcide kalınacaksa bence üst seri anakart almaya gerek yok. 9950x falan alınacaksa üst seviye anakart almak gerekli olabilir.
  11. U

kullanım senaryosuna göre değişir 9950x tarzı işlemciler kullanmak istiyorsanız ilerde ekstra masraf çıkarmamak için mantıklı olabilir ama 7800x3d seviyesinde kalınacaksa b650m yeterli bir anakart olur. en azından 2 m2 slotu bulunduran bir anakart gayet yeterli bence. 1730648270 7900 gre ekran...
Top Bottom