Arama sonuçları: *

1. umutdoyuran

17K SİSTEM VS 19K SİSTEM

Çok geçmiş olsun kardeşim her şeyden önce sağlık umarım kısa sürede atlatırsın ayrıca ben de bilgisayar mühendisiyim ilerde belki merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin kesinlikle burada olduğum bir zamanda cevaplarım seve seve
  2. umutdoyuran

17K SİSTEM VS 19K SİSTEM

Ne demek kolay gelsin yazılım konusunda bir şey merak edersen sorabilirsin :D
  3. umutdoyuran

17K SİSTEM VS 19K SİSTEM

Yazılım konusunda sıkıntın olmasın derin öğrenme tarzı işler yapacaksan ikisi de işini görür zaten diğer yazılımları gözü kapalı yapar , oyun konusunda fps farkını hisseder misin bilmiyorum . 3070ti aldım bende onun yerine 3070 alıp yanına 2k monitör çekebilir miydim diye düşündüm bi an . Bence...
  4. umutdoyuran

17K SİSTEM VS 19K SİSTEM

Yani ikisi de ihtiyaçlarını görür ama oyun ve yazılımda görüntülü işler yapacaksan iyi de bir ips monitör lazım gibi , şu an ki monitörüne bağlı birazcık bana kalırsa
  5. umutdoyuran

Gaming Gen TR Rezilliği - 1 Haftadır Bıktırdırlar

Ya orası öyle de insana 2 hafta boyunca eziyet yaşatıyorlar yazık günah , diyecekleri tek şey şu an çok yoğunuz kargonuzu 1 hafta geç teslim edeceğiz özür amaçlı hediye vereceğiz deseler kimsenin sesi çıkmaz , pazartesi kargo çıkışı yapılacak dendi daha perşembe oldu daha yeni elime geçicek ...
  6. umutdoyuran

Hocam en basit şekilde anlayacağın gariplik insanları iletişimden banlamaları ve verdikleri tarihin ve zamanın asla uyuşmaması , pazartesi kargolanacak dendi sistem elime bugün geçti , ama iletişim konusunda bir sıkıntı yaşamadım yalan yok anında bilgi alabildim ve kargo düzgün elime ulaştı ...
  7. umutdoyuran

Geçmiş olsun hocam , genelde verdikleri saat ve tarih asla tutmuyor
  8. umutdoyuran

bilgisayardan Anlamıyorum 25000 TL Bütçeli Kasa Alıcam PC önerir misiniz?

stoklar yenileniyor sürekli takip edebilirsin
  9. umutdoyuran

bilgisayardan Anlamıyorum 25000 TL Bütçeli Kasa Alıcam PC önerir misiniz?

https://www.gaming.gen.tr/urun/150581/nova-3070ti-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. umutdoyuran

İnternet Cafeden PC Alınır mı?

Bi kriptoculardan bi cafecilerden ikinci el almayın derler de detayını bilmiyorum :ddd
  11. umutdoyuran

Arkadaşlar videodaki bu pc alınır mı ?

bekle acele etme 1-2 haftaya kampanya yaparlar zaten alırsın uyguna
  12. umutdoyuran

20k Sistem Alacağım G.O./H.O. ?

Bu geri ödeme olayı ne oluyor tam olarak 1658324162 stok tekrardan açıldı bu arada bilgin olsun 1658324212 Tekrardan bitmiş...
  13. umutdoyuran

25k Sistem ve 2k monitör önerisi

Harbiden güzele benziyor , yanına bir sistem bulabilirsem düşünülebilir aslında teşekkür ederim
  14. umutdoyuran

25k Sistem ve 2k monitör önerisi

Selamlar arkadaşlar , 22-25 arası bütçem ve 144hz 1080p monitörüm var . 3070 ti sistem buldum tüm parayı kasaya mı versem . Yoksa daha alt model nvidia ekran kartı alıp alıp yanına 2k monitör mü alsam tavsiye verebilir misiniz. 3070ti ekran kartı 1080p uyumu nasıl olur detaylı bir bilgim yok .
Top Bottom