Arama sonuçları: *

1. U

Sistemde birbirine uymayan eksik kalan ya da desteklemeyen parça var mı ?

Arkadaşlar sonunda sipariş ediyorum ama AMD Ryzen 3 4300GE ile ilgili pek test videosu göremedim ilk olarak iyi bir işlemci olduğunu düşünüyorum sizlerin fikirleri nelerdir ? İkincisi de birbirine uyuşmayan ya birbirine yetmeyecek parçalar var mı ? Bu sistemi bu forumda ki bir çok farklı kişi...
  2. U

2 Sistem dizdim karşılaştırma yapar mısınız hangisi daha iyi

Arkadaşlar ekleme çıkarma yapmayacağım hangi sistemi tavsiye edersiniz hangisi daha iyi sizce
  3. U

Apu sisteme ekran kartı takmazsak ne olur ?

Apu sistemi ekran kartsız kullanmayı tercih etsek ne gibi sorunlar/eksiklikler olur ekran kartı takarsak ne gibi artıları olur ?
  4. U

Ryzen 3 3200G Sizce nasıl sistem ?

Garip aslında bundan daha iyi bir sistem dizmeye hem bütçem yetmez hemde bu sistemin az bir bilgim olmasına rağmen gayet iyi işleyeceğini düşünüyordum zaten şuan alacağım pc bana kafa dağıtmalık oyun yine içinde gta5 dahil ve hikayeleri bir çok oyun ama en önemlisi de yazılım konusunda beni...
  5. U

Son halini göstereyim yorum yapın
  6. U

Teşekkür ederim yardımınız ve hayırlı olsun dileğiniz için :)
  7. U

Şimdi bakar mısınız 1622034662 Son hali ile 3,819
  8. U

Teşekkür ederim diğer parçalarda herhangi bir sorun yok dimi onlara da yorum yapabilir misin ? 1622034426 hemen yapayım
  9. U

Bu değil mi ?
  10. U

1622034167 Önerilirse onu uygularım çünkü çok bir bilgim yok
  11. U

3,700Tl tuttu sizce bir yanlışı ya da eksiği veya şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey ?
Top Bottom