- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımınız ve hayırlı olsun dileğiniz içinTamamdır gayet iyi fiyatı. Hayırlı olsun şimdiden.
İlerde ekran kartı takarsınız on numara beş yıldız
Teşekkür ederim yardımınız ve hayırlı olsun dileğiniz içinTamamdır gayet iyi fiyatı. Hayırlı olsun şimdiden.
İlerde ekran kartı takarsınız on numara beş yıldız
Aynı sistem vardı ben hiç verim alamadım bilginiz olsun3,700Tl tuttu sizce bir yanlışı ya da eksiği veya şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey ?
Ne anlamda verim?Aynı sistem vardı ben hiç verim alamadım bilginiz olsun
Son halini göstereyim yorum yapınAynı sistem vardı ben hiç verim alamadım bilginiz olsun
Aynı sistem vardı ben hiç verim alamadım bilginiz olsun
3,700Tl tuttu sizce bir yanlışı ya da eksiği veya şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey ?
Garip aslında bundan daha iyi bir sistem dizmeye hem bütçem yetmez hemde bu sistemin az bir bilgim olmasına rağmen gayet iyi işleyeceğini düşünüyordum zaten şuan alacağım pc bana kafa dağıtmalık oyun yine içinde gta5 dahil ve hikayeleri bir çok oyun ama en önemlisi de yazılım konusunda beni idare etmesi için istiyorum seneye üniversiteye gideceğim ve bunun yanına bir kasa daha almayı düşünüyorum güzel bir sistem ama şuanlık abartıya gerek yok çünkü aile bütçesi çerçevesinde alacağım onları zora sokamam doğal olarak ama uyarınız için teşekkür ederim