Arama sonuçları: *

1. X

Tayland'dan PC toplarsam TÜRKIYE DE calisir mi?

Power supply ordan almanı önermiyorum onun dışında diğerleri çalışır. Edit: yukardaki arkadaş biliyormuş alabilirsin
  2. X

RTX 4060Tİ - RYZEN 7600 SİSTEM ALINIR MI

40000 TL mi? Hocam sakın yapmayın kazık geldi bana. Kendiniz toplayın daha iyi.
  3. X

Bunların dışında diğerleri alınır
  4. X

RAM'i 2x16 yapın daha fazla performanslı olur. Kasanız Frisby Kasa + Frisby Power Supply birlikte olduğundan pek güvenilir gelmedi. Başka kasaya bakınız yada boş kasa + power supply alınız. Bütçeniz varsa bi tık daha iyi anakart alınız
  5. X

Bu sistem kaç yıllıktır?

Bir yakınımın sistemi meşgul olduğundan ona sormadım. İzinsiz bilgisayarı açmadım. İşlemci ve varsa ekran kartına bakacaktım. Sizce kaç yıllıktır?
  6. X

Vatan Sistem Vs Toplama Sistem

Kararsız kaldım. Hangisini almalıyım? Hazır Sistem Vatan Hazır Sistem Toplama Sistem Toplama sistemdeki anakart hala kesin değil. Şuan şu iki anakartı düşünüyorum: Msi (iyi fiyat) Gigabyte (5500 TL düşerse alarım) Toplamaya düşündüğüm parçalar: (Anakart harici 24800 TL)
  7. X

R5-7500F RTX 4060 ti sistem önerisi

Ekran Kartı: https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4060-ti-46isl8md8coc-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,423877865.html Ram: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-5600-mhz-ddr5-cl36-kf556c36bbe-16-fiyati,2118884766.html İşlemci...
  8. X

Toplanacak sistem nasıldır?

Hocam DDR5 sistem toplayacağımdan 5700x almak istemiyorum. Öneriniz için teşekkürler anakart özelleştirmelerini tekrar kontrol ediceğim ucuza gelirse alarım
  9. X

33.050TL. Normalde hazır toplamaya meraklı değilim ama hazır kasaların %90 giriş seviyesi anakart koyuyorlar. Birazcık pahalıya kaçmış olabilir
  10. X

İyi akşamlar. Bu bileşenler birbiriyle uyumlu mudur? Ayrıca alınmazsa dediğiniz varsa neden alınmaz dediğini açıklayınız. 16 GB Ram sonradan eklenecek. İşlemci Ryzen 5 7500F Anakart Asrock B650M PG Lightning Ekran Kartı Galax RTX 4060 TI Bilgisayar Kasası Aerocool Interstellar Bellek...
Top Bottom