Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ İlk PC'mi Topluyorum: Tavsiyeleriniz Gerekli

İmzamı atarım. Kule tipi çoğu soğutucu sıvıdan bile iyi soğutup ellemesen sonsuza kadar çalışacak tipler. Sıvı soğutucu aldıysan başına bela almış gibi durum oluşuyor.
  2. xxxZAURxxx

20.000₺ ile Bilgisayarımı upgrade edeceğim tavsiye arıyorum

Anlatmak istediğim sistem zaten güncel. Ha 1 soket ileri atladı verdiği para performans farkına değmez. En azından işlemcisini yükseltsin. Devam etsin performansı düşükse. Am4 için X3d işlemcilerde var iyide performans farkı olur.
  3. xxxZAURxxx

Bana söylüyorsan elime para geçince Altın yerine Dolar alıyorum. Bizde 1.70 :D 1759476469 Para senin tabii yine 3 seri ileriyi beklemen iyi olur.
  4. xxxZAURxxx

E zaten güncel sistem kullanıyorsun. Paran cebini mi deliyor 5-10 fps için?
  5. xxxZAURxxx

Sizce 4060 alınır mı?

Pazarlık yap bence. İşlemci vs Güncelleme yapacağını söyleyebilirsin. 22000 fiyata belki alınabilir. Hakkını yemeyelim monitör ve aksesuarlarıda var.
  6. xxxZAURxxx

5070 1080p gaming için abartı mı

Bende 1060 kullanıyordum sattım. Zamanında iyiydi okey derim 1080 high grafikler akıyordu. eee zaman geçiyor tabii oyunlar dahada ağırlaşıyor sağolsunlar yapımcılar şimdi Low'da bile 60 fps zar zor tutturur 1060.
  7. xxxZAURxxx

5070 1080p gaming için abartı mı

Çok haklısın. Çünkü ileride öyle bir oyunlar çıkacak ki, RTX 5060 felan alırsa FHD çözünürlükte nefesi kesilir kartın. 60 fps altını boylarsın. 5070 olunca hem kartın güç bakımından hemde Çözünürlük düşüklüğü avantajıyla 130 - 140 fps leri görünce iyi seçim yapmış olduğunu bilirsin.
  8. xxxZAURxxx

RX 9070XT 16GB ve R5 7500F sistem FPS düşüşü yaşarmıyım?

R5 7600 al en azından fiyatları çok yakın ve dahili grafik işlemcisi var. Kulaklar çınlasın ekran kartı beklediğin gibi çıkmazsa yada direk kusurlu çıkarsa Onboard ile devam edersin. Yedek GPU can kurtarır. Misal ben ekran kartımı sattım Şuanda i7 4790 sistemi onboardla kullanıyorum...
  9. xxxZAURxxx

Sizce am5 sisteme geçmelimiyim

Fark hissetmezsin. AM5 sonrasına paranı topla.
  10. xxxZAURxxx

Rtx 4060 vs arc b580

O sırada Gta 6 yı 30 fps ile oynayabilen mahalle kafesindeki 2gb gt730 kartın sırıtması. :D
  11. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Bilgisayarımı satsam ne kadar eder tahmini ?

Les amcamın dediği gibi 1 dolar teklif ediyorum.
  12. xxxZAURxxx

Bilgisarayımı satmak istiyorum

Anlamadığım tek olay var. Hep bu yurtdışına çıkan adamlar niye bilgisayarını satıyor? Başka şeymi yok satmaya? :D
  13. xxxZAURxxx

Rx 6950xt mi 3090 mı?

3090 Tİ bulursan kaçırma
  14. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Bu sistemi ne kadara satabilirim?

Hakkatten bu adam bir başka seviyye mezarcı. Boş mezar bulsa içine girer bedavaya getirdim der :D
  15. xxxZAURxxx

Rx6600 vs gtx 1080 ti

1080 Tİ seçerdim. Hem fiyatı iyi, hem sorunsuz kart, Hemde Diğerinden performanslı. RX 7600 ile kafa kafaya kapışır, bence bunuda geçer de orası tartışılır. Çünkü rx 7600 ve rtx 4060 full hd oyunculuk kartları. Ama gtx 1080Tİ 2K için üretilmiş kart.
  16. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Bu sistemi ne kadara satabilirim?

Bu videodaki adam senin gibi sıkı pazarlıkçı. 60.000 dolarlık saat getirmişler, parçaları inceliyor diyorki parçaların hepsi orijinal ama malesef toplama buna 12.000 dolar veririm. Birde bu kasayı görse der ki :D -- Parçaların hepsi orijinal fakat toplama ben buna 100 TL + Döner ayran...
  17. xxxZAURxxx

Beyaz kasa toplamak riskli mi sizce ?

Beyaz Fıs-Fıs boya ne güne duruyor orda? Aha 10 yıl raf ömrüde var. Ram eskir ama rengi sararmaz :D
  18. xxxZAURxxx

Ddr4 den ddr5 e geçmek mantıklımı

Acayip gaza gelmişim DDR3 sistem İ7 4790 dan geçesim var Ryzen 5 7600x3d sisteme. Gömerim 64gb ddr5 ram hıncımı alırım bide ohhhh
  19. xxxZAURxxx

90000 TL Toplama Bilgisayar

RTX 4070 Tİ seçseydin bari
Geri