İmzamı atarım.
Kule tipi çoğu soğutucu sıvıdan bile iyi soğutup ellemesen sonsuza kadar çalışacak tipler.
Sıvı soğutucu aldıysan başına bela almış gibi durum oluşuyor.
Anlatmak istediğim sistem zaten güncel. Ha 1 soket ileri atladı verdiği para performans farkına değmez.
En azından işlemcisini yükseltsin. Devam etsin performansı düşükse. Am4 için X3d işlemcilerde var iyide performans farkı olur.
Bende 1060 kullanıyordum sattım. Zamanında iyiydi okey derim 1080 high grafikler akıyordu.
eee zaman geçiyor tabii oyunlar dahada ağırlaşıyor sağolsunlar yapımcılar şimdi Low'da bile 60 fps zar zor tutturur 1060.
Çok haklısın.
Çünkü ileride öyle bir oyunlar çıkacak ki, RTX 5060 felan alırsa FHD çözünürlükte nefesi kesilir kartın. 60 fps altını boylarsın.
5070 olunca hem kartın güç bakımından hemde Çözünürlük düşüklüğü avantajıyla 130 - 140 fps leri görünce iyi seçim yapmış olduğunu bilirsin.
R5 7600 al en azından fiyatları çok yakın ve dahili grafik işlemcisi var.
Kulaklar çınlasın ekran kartı beklediğin gibi çıkmazsa yada direk kusurlu çıkarsa Onboard ile devam edersin.
Yedek GPU can kurtarır.
Misal ben ekran kartımı sattım Şuanda i7 4790 sistemi onboardla kullanıyorum...
1080 Tİ seçerdim. Hem fiyatı iyi, hem sorunsuz kart, Hemde Diğerinden performanslı.
RX 7600 ile kafa kafaya kapışır, bence bunuda geçer de orası tartışılır.
Çünkü rx 7600 ve rtx 4060 full hd oyunculuk kartları. Ama gtx 1080Tİ 2K için üretilmiş kart.
Bu videodaki adam senin gibi sıkı pazarlıkçı.
60.000 dolarlık saat getirmişler, parçaları inceliyor diyorki parçaların hepsi orijinal ama malesef toplama buna 12.000 dolar veririm.
Birde bu kasayı görse der ki :D -- Parçaların hepsi orijinal fakat toplama ben buna 100 TL + Döner ayran...