Arama sonuçları: *

1. yusakaraa

22K Sistem Önerisi

Elektronikten kastın vape ise evet o benim :D
  2. yusakaraa

22K Sistem Önerisi

Oyun amaçlı ise 8-16 farketmiyor. Zaten chipset belli işlem limiti belli. Oyun için 8gb yeterli, daha fazlasını kullanmaz.
  3. yusakaraa

Valorant için sistem önerisi

https://www.incehesap.com/fenix-silver-hazir-sistem-fiyati-48954/ ilk bakışta gözüme bu çarptı, elbette daha iyileri vardır. Ama şahsi tavsiyem intel işlemcili bir model almayın sıfır veya 2. el farketmez. 2. elde çok güzel sistemler olabiliyor özellikle dolap uygulamasına bakın veya sahibinden...
  4. yusakaraa

4070 hazır sistem 30.099₺ alınır mı?

Bence pahalı. Kullanılan bileşenler hep ucuza kaçmış. Sistem ddr4. Az bir farkla ddr5, 7500f işlemcili sistemler vardı piyasada.
  5. yusakaraa

2.EL SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Oyun konusunda r5 5600 daha üstün hocam.
  6. yusakaraa

Monitörler genelde sorunlarını kolayca belli eden cihazlar, test edilip 2. el alınabilir. Ama yine söylüyorum çok uyguna denk gelmedikçe sıfırını almak daha mantıklı, sıfır monitör konusunda Amazonda çok güzel indirimler oluyor mutlaka takip etmelisin. No name ve rewrap markalardan uzak dur...
  7. yusakaraa

Her zaman ucuza gelmiyor hocam evet genelde arada 500tl oynuyor fakat bazen öyle sistemler düşüyor ki sadece işlemci ve ekran kartını piyasadan alsanın sistemle aynı fiyatta. Takip etmek lazım. Bence öyle yapın veya piyasayı kovalayın bazı ürünler indirime giriyor mesela istediğiniz anakart...
  8. yusakaraa

Hazır sistemlerde mükemmel değil evet. Kimi zaman SSD, kimi zaman Kasa veya PSU konusunda çok ucuza kaçıyorlar. Takip etmek gerekiyor, illaki güzel ve uyumlu sistemler çıkıyor. GameGaraj bence bu işin piiri.
  9. yusakaraa

Alışveriş kredisi alabiliyorsan onu normal şekilde bankadan da alabilirsin. Paran bir miktar biriktiğinde kredini alıp toplu bir şekilde alabilirsin. Şuanda ayrı şekilde sistem toplamak hazır sistemlerden en azından %20 daha pahalıya geliyor. Eskiden tam tersiydi.. Black Friday gibi indirimlerde...
  10. yusakaraa

2. el kart ticaretiyle uğraştım zamanında. Chipseti değişmiş kartı açılmamış diye satanlar mı dersiniz, 2 yıllık kartı yeni alınmış kartın kutusuna koyup yeni diye satanlar mı..
  11. yusakaraa

Ayrıca yapmak istediğini anlıyorum tek tek almak, birden bütçe ayıramamak. Onun yerine eline geçen parayı dövize atsan veya halka arzlara girerek biriktirsen, en azından değer kaybetmez ve en sonunda sıfır hazır sistemini alırsın.
  12. yusakaraa

2. el sistem toplama :) Türkiye piyasası malum, sıfırından biraz ucuz hatta bazen pahalı. Ürün durumları meçhul, kazıkçı çok. Güncel piyasaya bakarsan 2.el ile aynı ürünün sıfırı arasında minik bir fark var ve bu farkı ödemek riske girmekten daha iyi.
  13. yusakaraa

Çözüldü✓ Pc topladim priz lazim

Hazır konusu geçmişken soru eklemek istiyorum. Şebekeye tekli koruyucu taksak, ona normal bir çoklayıcı takınca da aynı işlevi görüyor mu? Yoksa illede çoklu akım koruyucu mu almak lazım ?
  14. yusakaraa

bu 2.el sistem iyi midir??

Bence pahalı ve müsrif bir sistem. İncehesaptan 7500F'li 7800XT'li DDR5 sistem alabilirsin 31000TL üzerine biraz ekleyerek. Veya 4060Tİ sistemlerde var.
  15. yusakaraa

1080P İçin Uzun Ömürlü Sistem Tavsiyesi

Elbette oluyor fakat ışın izleme gibi ek özelliklerde Nvidia kadar performans veremiyorlar. 6600xt kullanıyorum, normal performansı 3060-3060ti aralığında fakat ışın izleme işin içine girdiğinde 2060 ile benzer performans sağlıyor.
  16. yusakaraa

Tam anlamıyla 4k sayılmaz. 1-2 k dediğiniz için önerdim, 2k için uzun ömürlü diyebiliriz. Fakat fps odaklı kartlardır. Işın izleme kullanacağım, yüksek grafik istiyorum derseniz RTX tarafına yönelin.
  17. yusakaraa

Bütçe ortalama 35kya çıkabilirse 7500F, 7800XT, DDR5 sistemler mevcut.
  18. yusakaraa

Sizce bu sistem nasıl

RTX tarafında da bu sistemler mevcut. https://www.incehesap.com/thunder-4060-ti-oyuncu-bilgisayari-fiyati-69567/ https://www.incehesap.com/crown-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63182/
  19. yusakaraa

PC Geliştirme Tavsiyesi

Şahsi tavsiyem bu sisteme pek para harcamamanız. Elinizde 10k bütçe varsa, bu sistemide 4-5 binden satarak daha düzgün bir sisteme geçebilirsiniz. Şahsen ben olsam öyle yapardım. Çünkü ekran kartı yükseltseniz işlemci yetersiz kalacak, işlemci yükseltsen ekran kartı. İllede buna takviye...
Top Bottom