Priz bu kanka önerecek pek bi şeyi yok uygun sana yetecek sayıda olanı al gitsinVar mi oneriniz ayni anda suan 6 tane takilacak korumali priz lazim cok fazla sey var masamda
Brennenstuhl iyi markadır. Bende 6 soketli Premium Line kullanıyorum. Şuan 3K fiyatı var. Bütçen ne kadar?Yeni topladim buna korumali priz almak istiyorum voltaj cok yukselip dusuyor dairemde bu nasildir onerilerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
O önerilmiyor ya. Çoklu şekilde kullanacaksan bu tarz uzatmalar alman lazım. Tekli olanlar direkt prize takılıyor. Ona da mesela buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyonu takıyorsun o şekilde işlev görüyor.Hazır konusu geçmişken soru eklemek istiyorum. Şebekeye tekli koruyucu taksak, ona normal bir çoklayıcı takınca da aynı işlevi görüyor mu?
Yoksa illede çoklu akım koruyucu mu almak lazım ?
Aldim sag olunBrennenstuhl iyi markadır. Bende 6 soketli Premium Line kullanıyorum. Şuan 3K fiyatı var. Bütçen ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu öneririm, yalnız alacaksan sağdan diğer satıcılara tıkla, Prime yazandan al Amazon.com.tr satıcısı.
Alıntıyı görüntüle
Ortadaki 739,90TL olan gönderen yazmayan.
Dostum bu linkteki priz philips akım korumalı prizi üstelik philips prizden kaynaklı bir sorun olursa 50000 euro ya kadar zarari karşılama garantisi verdikleri iddia ediyor ama bir bozulma durumunda dengesiz akımdan priz koruyamadigini nasıl kanıtlarsin bilemiyorum ama ben evde bu prizi kullanıyorum oldukça memnunum evde aynı anda tek prizde 4 kasa bilgisayar ve 3 tane monitor çalışıyor hiç sorun yasamadimYeni topladim buna korumali priz almak istiyorum voltaj cok yukselip dusuyor dairemde bu nasildir onerilerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
dünyanın en cahilce yorumu olabilir.Priz bu kanka önerecek pek bi şeyi yok uygun sana yetecek sayıda olanı al gitsin
Brennenstuhl markasında da Eco Line serisinde 13.500A koruma mevcut, Premium Line serisinde de 26.000A koruma mevcut. Dediğin gibi üründen kaynaklı bir sorun olduğunda 2M $ a kadar karşılama yapıyor.Philips SPN7080WA/62 900 Joule 8'li 2 m Akım Korumalı Priz - idefix
Philips SPN7080WA/62 900 Joule 8'li 2 m Akım Korumalı Priz ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Akıllı Priz ve Bağlantılar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Dostum bu linkteki priz philips akım korumalı prizi üstelik philips prizden kaynaklı bir sorun olursa 50000 euro ya kadar zarari karşılama garantisi verdikleri iddia ediyor ama bir bozulma durumunda dengesiz aklımdan priz koruyamadigini nasıl kanıtlarsin bilemiyorum ama ben evde bu prizi kullanıyorum oldukça memnunum evde aynı anda tek prizde 4 kasa bilgisayar ve 3 tane monitor çalışıyor hiç sorun yasamadim