Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Gamegaraj 54k sistem

Ekran kartının nesi kötü?
  2. Çatlı Reis

Vatandan bu sistemi almayı düşünüyorum destek

Sıkıntı yaşatmaz ama ddr5 sistemler daha iyi olur.
  3. Çatlı Reis

Bu 2 sistemden Hangisi alınır

Haftaya cumayı bekleyeceğim hocam. İnşallah cumaya kalmadan da güzel bir şey düşer.
  4. Çatlı Reis

Allah razı olsun hocam. Hayırlı uğurlu olsun size de.
  5. Çatlı Reis

İnşallah hocam. Aynısı gibi bir şey gelse yine razıyım.
  6. Çatlı Reis

Hocam sistemi bende alacaktım indirim bitti sanırım.
  7. Çatlı Reis

Vatan Bilgisayar 5070PC 48K

Anladım hocam teşekür ederim.
  8. Çatlı Reis

Hocam anlatamadım galiba. Yakışıp yakışmaması falan bunlar boş işler yeterli olur mu olmaz mı önemli olan bu. 7500f iş görüyorsa ben neden tutup 14600k için sırf yakışan odur diye para vereyim?
  9. Çatlı Reis

Yapılmaya yapılır ama gerekli mi? 4K'da 14400f ya da 7500f de yetiyorsa onlara geçmeyeyim diyorum.
  10. Çatlı Reis

Zaten monitör satın alırken ona göre sınıflandırılır. Sizinki muhtemelen ekran kartınız 5060 olduğu için Full HD yani 1080p'dir. Ekran kartınız için de uygun olan o dur.
  11. Çatlı Reis

Çözünürlük hocam. Full HD dediğimiz 1080p çözünürlük. 2K ve 4K da daha yüksek kalite çözünürlükler. Tabii ki bu çözünürlükte oynamak için de daha iyi bir GPU gerekiyor.
  12. Çatlı Reis

4K'da kullanışlı olur mu peki hocam? Bende Kasım gibi sistemi satıp 5070 ve ya 9070xt'li bir sistem alıp 4K'da kullanmayı düşünüyorum. İşlemcinin 7500f ve ya 14400f olması sıkıntı yaratır mı 4K'da?
  13. Çatlı Reis

Buna ozellestirme yapmayali miyim?

Eyvallah hocam sağolasın 😃
  14. Çatlı Reis

Kankacım bak bu sistemi işlemciyi 7500f kasayı da vento yapıp alıyorsun ve sana 23k'ya geliyor. Üste de 5binTL bütçen kalıyor. Ona da gayet güzel bir monitör alabilirsin. 1748525203 Tamamda sistem ddr4 hocam. Ddr5 varken neden ddr4 alsın adam?
  15. Çatlı Reis

https://www.itopya.com/chest-v14-amd-ryzen-5-8400f-asus-radeon-rx-7600-8gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-amd-radeon-sis_h29481 ?????
  16. Çatlı Reis

Hocam senin bütçen ne kadar Allah aşkına söylesene. 1500TL farkla aynı ekran kartıyla ddr5'li sistem var onu almak varken buna bakıyorsun yapma lütfen.
  17. Çatlı Reis

Alakasız ve saçma bi yorum olmuş. 7500f ısınan bir işlemci bunun için kule tipi bi soğutucu zaten almalısın. Ama rx7600 ile daha fazla ısınır demek saçmalıktır hocam. Arkadaş boş yapmış. Giriş-orta seviye bir kule tipi soğutucu alırsan fazlasıyla yeterli olacaktır.
  18. Çatlı Reis

Estağfurullah hocam ne kusuru, kusurluk bir şey yok. Size de hayırlı geceler.
  19. Çatlı Reis

Şu an en fiyat performans monitör hangisi bilmiyorum hocam. Bi bildiğim bu var ama bundan iyileri de belki olabilir. Onun için ayrı konu açıp bütçenizi belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır...
  20. Çatlı Reis

Minimum 5 sene götürür hocam.
Geri