Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

20-26 k arası Tavsiye sistem

Benimkinden çıkmadı ama genelde çıkıyor diyolar. Satıcıya bir sorun.
  2. Çatlı Reis

20-26 k arası Tavsiye sistem

Hiç doğru değil.
  3. Çatlı Reis

Pckolik - Modart Joker V4 Sistem

O zaman başka şansın yok gibi zaten. Ama pahalı olduğu aşikar.
  4. Çatlı Reis

Yani en son piyasada bu fiyata 7700xt'li sistemler vardı diye hatırlıyorum onlara bakın bence.
  5. Çatlı Reis

Biraz pahalı hocam.
  6. Çatlı Reis

Hocam kasa ve psu neden alınmaz. Ben 750w olan versiyonunu kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca PC Hocası'da bir hazır sistemde aynı markanın farklı bir kasasını ve psu'yu kullanıp gayet ortalama özelliklere sahip olduğunu sadece bilinmediğini söylüyor.
  7. Çatlı Reis

Çözüldü✓ 29kya bir sistem topladim (monitor dahil) nasil olduguna bakar misiniz

Soğutucu ile birlikte attığım sistem 27bin TL tutuyor. Yanına da direk bunu alıp geçebilir. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html 1737456246 @berken Hocam bu bütçeye kesinlikle ddr5 dışında alma.
  8. Çatlı Reis

Çözüldü✓ 29kya bir sistem topladim (monitor dahil) nasil olduguna bakar misiniz

30k bütçeye ddr5 sisteme yönel hocam bence. https://pckolik.com/tavsiye-sistem/modart-joker-v5-pro-amd-sistem-onerisi-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-4060-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssd Çok bakmadım ama bu fena değil gibi görünüyor. 1737455351 DDR 4 hiç mantıklı değil be kral.
  9. Çatlı Reis

Rx7700xt ve r5 7500F sistem incelemesi

Bu ironi değil mi kanka? Yoksa sıkıntılı olduğunu düşüneceğim çünkü.
  10. Çatlı Reis

Gayet güvenilir hocam. Bilindik bir yer.
  11. Çatlı Reis

AMD meselesine değil. İnternetten PC alınmaz dediği için.
  12. Çatlı Reis

Site güvenli. Abin kaç yaşında da internetten sistem almayı güvenli bulmuyor onu çözemedim. Ekran kartı da günümüz oyunları için 2k'da oldukça yeterli bir kart. Sadece abine üzüldüm.
  13. Çatlı Reis

Açıklamada ki sistemi almayı düşünüyorum bakar misiniz

Kaldırır çok rahat bir şekilde.
Top Bottom