Kasa özelliştirmesi çok gereksiz, LCD ekranlı akvaryum kasadan normal kasaya düşmüş oluyorsun ve Xigmatek Odin 2'de çok kaliteli PSU değil. Sadece soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapman yeterli iyi sistem.Selamlar arkadaşlar,
Vatanda böyle bir PC buldum. Fiyat avantajı var mı sizce? Bir de hangi kasayı seçmem lazım bilgisi olan var mı?
Şu kasa ve psulardan hiç anlamıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sence işlemci ekran kartına darboğaz yapar mı? i51400f hakkında çok bir şey bilmiyorum. Anakart güzel ama sadece intel işlemcileri destekliyor.Kasa özelliştirmesi çok gereksiz, LCD ekranlı akvaryum kasadan normal kasaya düşmüş oluyorsun ve Xigmatek Odin 2'de çok kaliteli PSU değil. Sadece soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapman yeterli iyi sistem.
Yapmaz ama ucu ucuna beslerSence işlemci ekran kartına darboğaz yapar mı? i51400f hakkında çok bir şey bilmiyorum. Anakart güzel ama sadece intel işlemcileri destekliyor.
Hayır. Ryzen 5 7500F denginde bir işlemci.Sence işlemci ekran kartına darboğaz yapar mı?
2k da rahatlikla beslerSence işlemci ekran kartına darboğaz yapar mı? i51400f hakkında çok bir şey bilmiyorum. Anakart güzel ama sadece intel işlemcileri destekliyor.
İnternetten satışı yok mağazadan satın alabilirsin.Bu sistem satın alınabiliyor mu ?
Mağazalarda seçeneğini gecemiyorum
4K'da kullanışlı olur mu peki hocam? Bende Kasım gibi sistemi satıp 5070 ve ya 9070xt'li bir sistem alıp 4K'da kullanmayı düşünüyorum. İşlemcinin 7500f ve ya 14400f olması sıkıntı yaratır mı 4K'da?2k da rahatlikla besler
Hocam bende yeni aldım 5060 var dediğiniz 2K 4K ne oluyor tam olarak?4K'da kullanışlı olur mu peki hocam? Bende Kasım gibi sistemi satıp 5070 ve ya 9070xt'li bir sistem alıp 4K'da kullanmayı düşünüyorum. İşlemcinin 7500f ve ya 14400f olması sıkıntı yaratır mı 4K'da?
Çözünürlük hocam. Full HD dediğimiz 1080p çözünürlük. 2K ve 4K da daha yüksek kalite çözünürlükler. Tabii ki bu çözünürlükte oynamak için de daha iyi bir GPU gerekiyor.Hocam bende yeni aldım 5060 var dediğiniz 2K 4K ne oluyor tam olarak?
Nerden ayarlıyoruz hocam o çözünürlüğü bide monitörle uyumlu olması gerekiyormu?Çözünürlük hocam. Full HD dediğimiz 1080p çözünürlük. 2K ve 4K da daha yüksek kalite çözünürlükler. Tabii ki bu çözünürlükte oynamak için de daha iyi bir GPU gerekiyor.
Zaten monitör satın alırken ona göre sınıflandırılır. Sizinki muhtemelen ekran kartınız 5060 olduğu için Full HD yani 1080p'dir. Ekran kartınız için de uygun olan o dur.Nerden ayarlıyoruz hocam o çözünürlüğü bide monitörle uyumlu olması gerekiyormu?