Arama sonuçları: *

1. Ö

5070ti li bu sistemi almayı düşünüyorum

Yok 7800 xt ve 9600x işlemcili ilanımda var , askeri personelim göreve gideceğim kullanamıyorum
  2. Ö

4070ti hazır sistem 48,500 alınır mı?

Biliyorum 1754560382 Konu başlığının paylaştığı sistemde sadece ekran kartı daha iyi onda da inanılmaz bi fark yok demek istedim ben
  3. Ö

4070ti hazır sistem 48,500 alınır mı?

Sadece ekran kartı daha iyi onda da inanılmwz bi fark yok
  4. Ö

35Kya sistem önerisi

Hayır ben monitör satmıyorum zaten kasadan bahsediyorum yazdığınız tutara 1080p sistem toplamaktansa 2 k segmentinde çok daha güçlü, garantili ve uzun ömürlü bi pc yi aynı fiyata alabilirsiniz demek istedim.
  5. Ö

35Kya sistem önerisi

Bende de var 2.el bi sistem ancak 17 ay garantisi var askeri personel olduğum için kullanamıyorum 2k segmentinde istediğin gibi deneyerek istediğin testi yaparak alabilirsin istersen. Belki düşünürsünüz. İyi akşamlar.
  6. Ö

5070ti li bu sistemi almayı düşünüyorum

İkinci el almayı düşünürseniz ilanımda 7 aylık bi sistem var 17 ay garantisi var
  7. Ö

50 k ya hazır sistem öneri lazım

Valla sıfır sayılır 6 aylık garantisi vs devam ediyor kutu fatura her şey var özellikleri yazdığından iyi sanırım bak istersen ,ben askeri personelim pek vaktim olmuyor kullanmaya bi hevesle almıştım eğer düşünürseniz diye söyleyeyim dedim yani 50 k vermektense 50 k ya ekipmanlarını da alır...
Geri