50 k ya hazır sistem öneri lazım

EREN PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
sa pc arkadaşa pc bakıyom 50 k bütçe var normalde toplarım ama arkadaş bana biraz uzak hazır sistemleri inceledim ama belki gözümden kaçan fırsat vardır la 50 k da olmak zorunda değil 40 küsür 50 küsürde olabilir işlemci amd ekrankartı nvdıa olcak şekilde

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
UP UP

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sa pc arkadaşa pc bakıyom 50 k bütçe var normalde toplarım ama arkadaş bana biraz uzak hazır sistemleri inceledim ama belki gözümden kaçan fırsat vardır la 50 k da olmak zorunda değil 40 küsür 50 küsürde olabilir işlemci amd ekrankartı nvdıa olcak şekilde
Yarın incehesap gaming gecesini bekle. 52-53'e kötü modeller yerine iyi modeller seçilmiş 9070 xt alabilirsin

Valla sıfır sayılır 6 aylık garantisi vs devam ediyor kutu fatura her şey var özellikleri yazdığından iyi sanırım bak istersen ,ben askeri personelim pek vaktim olmuyor kullanmaya bi hevesle almıştım eğer düşünürseniz diye söyleyeyim dedim yani 50 k vermektense 50 k ya ekipmanlarını da alır yanına en iyisinden . Güvenle alakalı bi sorun da olacağını zannetmiyorum yerimiz belli en azından :))

Geri