Arama sonuçları: *

1. İntel Celeron

BLADE-3600 vs. Özelleştirilmiş Eclipse RDNA

Alacağın sistem oyunu rahatça 144fps de oynatır diye düşünüyorum. Fakat çok büyük çatışma dönünce fps 120 lere fln düşebilir 1-2 gereksiz ayarı kapatarak çok rahat sabit 144fps oynarsın
  2. İntel Celeron

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun?
  3. İntel Celeron

Tahminice oynadığın oyunlara göre güzel performans alırsın eğer oyunları yüksek kalitede oynamak gibi bir isteğin varsa 2k 144hz bir monitör alabilirsin
  4. İntel Celeron

Kankam biraz 8k civarındaki hazır sistemlere baktım ama belirgin bir stok sıkıntısı var. Eğer parçaları tek tek alacak olursan daha iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Açıkçası şu an 8k parayı hak eden pek sistem yok gibi görünüyor.
  5. İntel Celeron

Bir bakayım 8k ya eğer 8k bütçe de 3060ti ya da 2070 alınmıyorsa pek 8k ya çıkmanı önermem.
  6. İntel Celeron

bütçe 8k demişsin ama sistemler 6.5k bu arada gamingentr de ki sistem çok daha iyi ssd ve kasa bakımından
  7. İntel Celeron

İş için bilgisayar tavsiyesi

o zaman ben 4000 serisini beklemeni öneririm apu bakımından güçlü işlemciler olacaklar hem de sistemin daha uzun süreli olacağı için upgrade i erteleyip daha çok para biriktirip daha iyi işlemciler alabilirsin
  8. İntel Celeron

bütçesini görmedim kusura bakmasın 3000 tl ye bence pc alınmaz bu zamanda sistemler hiç haketmediği fiyatlarda
  9. İntel Celeron

bence iş için laptop daha mantıklı tabi yapacağınız işe bağlı eğer sisteminizi taşımak size kolaylık sağlayacaksa...
  10. İntel Celeron

Unlost eco almayı düşünüyorum

bu hayatta yapacağın 3 hatadan biri gereksiz insanlara güvenmek 2.si oturduğun yerden istediğinin olmasını istemek 3. sü ise unlost gibi twitch yayıncılarının sistemini almak (abdullah abi zaten yayında bahsetti bunlardan yayının tekrarını izleyebilirsin)
Top Bottom