Neler Yeni

BLADE-3600 vs. Özelleştirilmiş Eclipse RDNA

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
bütçe
8k demişsin ama sistemler 6.5k bu arada gamingentr de ki sistem çok daha iyi ssd ve kasa bakımından

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
ilk sistem baya iyi şu piyasada kesinlikle ryzen 5 3600 lü sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
İlgilenirsen memnun olurum :)
Kankam biraz 8k civarındaki hazır sistemlere baktım ama belirgin bir stok sıkıntısı var. Eğer parçaları tek tek alacak olursan daha iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Açıkçası şu an 8k parayı hak eden pek sistem yok gibi görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dark Lord
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam biraz 8k civarındaki hazır sistemlere baktım ama belirgin bir stok sıkıntısı var. Eğer parçaları tek tek alacak olursan daha iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Açıkçası şu an 8k parayı hak eden pek sistem yok gibi görünüyor.
Sence gaming gen deki sistemi alırsam 144hz monitor ile güzel performans alır mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Sence gaming gen deki sistemi alırsam 144hz monitor ile güzel performans alır mıyım?
Tahminice oynadığın oyunlara göre güzel performans alırsın eğer oyunları yüksek kalitede oynamak gibi bir isteğin varsa 2k 144hz bir monitör alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dark Lord
Tahminice oynadığın oyunlara göre güzel performans alırsın eğer oyunları yüksek kalitede oynamak gibi bir isteğin varsa 2k 144hz bir monitör alabilirsin
Va panel asus tuf 144 hz 1 ms monitor alicam ancak sistemin bana 144 fps sabit verebilmesi lazım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilgisayar bilgim de pek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Va panel asus tuf 144 hz 1 ms monitor alicam ancak sistemin bana 144 fps sabit verebilmesi lazım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilgisayar bilgim de pek yok
Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,210
Üyeler
169,547
Son üye
saviorhesap
Top Bottom