Neler Yeni

ACİL Yardım !!! Bugün bir sistem alacağım sizce hangisini almalıyım ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Ne kadar iyi bilmiyorum ama 47'den başlıyor inno 3d de seçilebiyor ve özelleştirilebilir.
Bu arada gamegarajdaki sistemler diğer her yere göre daha ucuz.
Sizce güvenilir mi ve alınır mı ? özelleştirmeleri doğru yapsak bile sistem güzel gelir demi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf can duman
yani bende bu ekran kartı var ama nerdeyse ona layik bi oyun oynamıyorum rdr2 var oynadığım orda ayar yaptım 300fps oldu düşük ayarlar değildi sonra dorp oldu 120 sabit çektim dorp olmadan kullanııyorum 100 aşşasına düşmüyor full ayarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Droplanamda büyük ihitimal darboğaz dır çünkü 2k da değil de 1080p de oynuyorum
Cuda core ve vramde önemli en iyisi akşam bir bakayım ben tekrar belki amdye yöneliriz teşekkür ettim

Ne kadar iyi bilmiyorum ama 47'den başlıyor inno 3d de seçilebiyor ve özelleştirilebilir.
Bu arada gamegarajdaki sistemler diğer her yere göre daha ucuz.
Sizce güvenilir mi ve alınır mı ? özelleştirmeleri doğru yapsak bile sistem güzel gelir demi
Arkadaşım aldı gamegarajdan pc sorun yaşamadı ama o seçenekler arasından inno en kötüsü jetstream ve ya gamerocka gidilebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Cuda core ve vramde önemli en iyisi akşam bir bakayım ben tekrar belki amdye yöneliriz teşekkür ettim

Arkadaşım aldı gamegarajdan pc sorun yaşamadı ama o seçenekler arasından inno en kötüsü jetstream ve ya gamerocka gidilebilir
Çok fiyat farkı yok eğer beğendiysen özelleştirip alabilirsin , 4070süper açısından inno 3d daha iyi diye buldum forumlarda.
4070ti süper de belki palit daha iyidir

Normalde bu sistem yukarıdaki sistemle nerdeyse aynı fiyata satılıyordu fakat ne yazık ki şu an bu fiyatta
2-3k daha fazla verdiğimizde gamegaraj da 4080süper var ama bence sadece ekran kartı odaklı değil tüm bileşenlere de bakmak gerek

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
İnno3d Isının bi ekran kartı diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular