Arama sonuçları: *

1. Alihandrotr

Yeni bilgisayarıma yüklenmesi gerekenler

Yeni bir bilgisayar aldım. Bu bilgisayarı açtıktan sonra hangi programları kurmalıyız? Antivirüs programı kurmalı mıyız özellikle? Bana yarar sağlayacak sizin kullandıklarınız neler var?
  2. Alihandrotr

Ek ssd ekleme olanağı

Çok ilginç Bi durum yüklenen oyunlar da silinmiş gibi bir şey oluyor
  3. Alihandrotr

Ek ssd ekleme olanağı

Eski pcde Windows kurulu olan sata ssd yi yeni pc de kurulu olan m2 ssd nin yanına takacağımm 1668103519 Oyunların yüklü olduğu ssd yi neden sıfırlayayım ki içinde birsürü oyun yüklü direk hazırda gidecek oraya
  4. Alihandrotr

Ek ssd ekleme olanağı

@alperennN
  5. Alihandrotr

Ek ssd ekleme olanağı

Arkadaşlar donanım arşivi v6 sistem aldım. Üstüne kendi bilgisayarımda 240 +240 GB ssd var. Bi ssd de Windows kurulu diğerinde oyunlar yüklü Yeni bilgisayarıma oyunların yüklü olduğu ssd yi direk kursam diğerini sıfırlayıp mı bağlamam mı lazım? 2 sini de takmak için nasıl yok izlemeliyim...
  6. Alihandrotr

Upgrade önerileri için

Samsung SSD harddisk in markasını hatırlamıyorum
  7. Alihandrotr

Upgrade önerileri için

Ben yeterli olduğunu düşünüyorum hangi oyunları oynamak için daha iyisi olmalıı 1667833670 2 tane SSD takabilir miyim elimde 2 tane 240 GB lık SSD ler ve 450 GB lık harddisk var bunları takmayı planlıyorum
  8. Alihandrotr

Upgrade önerileri için

Bugün donanım arşivi v6 sistem DA-V6/Intel Core i3 12100F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC aldım. Sizce öneri olarak geliştirmek için neler ekleyebilirim?
  9. Alihandrotr

Bugünki sistemde sıra olacakmi

İlk 50 kişi
  10. Alihandrotr

İncehesap GTX 1650 li sistem nasıldır

Niye öyle dediniz
  11. Alihandrotr

da bugün gelen video

O zaman beklemedeyiz teşekkürler
  12. Alihandrotr

da bugün gelen video

bugünü işaret ettiği için bir şeyler gelecek diye düşünmüştüm
  13. Alihandrotr

da bugün gelen video

Da bugün sessiz video paylaştı parçaları tanıtım yapar gibi üzerinden geçti Sizce ne demeye çalısıyor sistem mi geliyor yoksaa
Top Bottom