Neler Yeni

Upgrade önerileri için

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Bugün donanım arşivi v6 sistem DA-V6/Intel Core i3 12100F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC aldım.
Sizce öneri olarak geliştirmek için neler ekleyebilirim?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yani bu soruyu kendine kendin sorman lazım oynadığın oyuna bağalı işlemci değiştirebilirsin gayet iyi işlemci yetmiyorsa ekran kartı değişebilirsin sana kalmış.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
misfit
SSD alınabilir, 480GB bana göre az. Oynadığın oyunlara göre değişir, işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan işlemci, ekran kartı ağırlıklıysa ekran kartı yükseltilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bu soruyu kendine kendin sorman lazım oynadığın oyuna bağalı işlemci değiştirebilirsin gayet iyi işlemci yetmiyorsa ekran kartı değişebilirsin sana kalmış.
Ben yeterli olduğunu düşünüyorum hangi oyunları oynamak için daha iyisi olmalıı
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD alınabilir, 480GB bana göre az. Oynadığın oyunlara göre değişir, işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan işlemci, ekran kartı ağırlıklıysa ekran kartı yükseltilebilir.
2 tane SSD takabilir miyim elimde 2 tane 240 GB lık SSD ler ve 450 GB lık harddisk var bunları takmayı planlıyorum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
misfit
Ben yeterli olduğunu düşünüyorum hangi oyunları oynamak için daha iyisi olmalıı
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane SSD takabilir miyim elimde 2 tane 240 GB lık SSD ler ve 450 GB lık harddisk var bunları takmayı planlıyorum
SATA ise evet, takabilirsin. Anakart'da 1 adet M.2 girişi olduğu için zaten hali hazırda olan M.2 dışında takamazsın.
Elindeki SSD ve HDD hangi model?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SATA ise evet, takabilirsin. Anakart'da 1 adet M.2 girişi olduğu için zaten hali hazırda olan M.2 dışında takamazsın.
Elindeki SSD ve HDD hangi model?
Samsung SSD harddisk in markasını hatırlamıyorum

Top Bottom