Arama sonuçları: *

1. B

MSI MAG INFINITE S-10SI-026EU Ne Zaman Stokları Gelir?

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-pc-mag-infinite-s-10si-026eu-i5-10400f-8gb-ddr4-512gb-ssd-gtx1660-super-gddr6-6gb-w10m_pdp_630111001 Anlaşılan girmiş ama ben olsam bu tarz bir bilgisayar almazdım.
  2. B

Kardeşim için taksitli alabileceğim hazır sistem öneri

Vade farksız istemiş hocam. Vatan'dan başka yapan yer var mı bilmiyorum.
  3. B

msi tridenx x plus bu fiyat bandını hak ediyor mu?

Ben olsam asla almazdım. Bunların mantığını da asla anlayamadım. Taşınabilir istiyorsam gider laptop alırım yanına da üst düzey sistem toplarım.
  4. B

Corsair k70 mk2 low profile olan foto atabilirm

İstediğiniz ürünün linkini atar mısınız? Türkiyede low profile olup mx red olan K70'İ bulamadım. Ayrıca switch dışında farkları yok. Klavyenin görünüşünü merak ediyorsanız Mx speed modeliyle mx red modeli arasında görünüş farkı yok.
  5. B

Görünüşü sorduğunuz için atmıştım ama Türkçe anlatım da var. Bu arada cevap vereceğiniz zaman sağ aşağıdan "cevap" seçeneğini işaretleyin lütfen, yoksa bildirim gelmiyor.
  6. B

Fotoğraf yerine videoda daha rahat bakabilirsiniz.
  7. B

Imac 2020 nasıl bir pc

MacOS istiyorsan çok fazla seçeneğin yok zaten . Bence macbook al. Hem taşınılabilir olur.
  8. B

gamegaraj yanlışlıkla sipariş ettim

Almayacak mısınız beklemede kalsın bir şey olmaz.
  9. B

gamegaraj yanlışlıkla sipariş ettim

Daha ödeme yapmamışsın. Endişe edecek bir durum yok. Mailde ne yazıyor?
  10. B

2 bin tl eba için pc monitör klavye değil sistem

Laptop veya tablet gibi bir şey alırdım ben olsam.
  11. B

TEKNOBİYOTİK GÜVENİLİRMİ

Oradan pc aldım hiçbir sorun yaşamadım. 1 haftada geldi , memnunum.
  12. B

gamepower horizon psu ne kadar dayanır ?

Dostum gamepower psu alıp acaba bugün bozulur mu? Ne kadar dayanır gibi strese girmek yerine kaliteli bir tane alıp keyfine bakabilirsin.
  13. B

DA-Sistem 2 alınır mı? Neden?

Kasa fena değil yarı mesh eğer tam mesh istiyorsanız Dark Diamond Pro Mesh alın. Arada 70 tl lik bir fark vardı sanırsam.
  14. B

500w yeter ama ileride upgrade yapmayı düşünüyorsanız 600w modeli ile değiştirebilirsiniz.
  15. B

Teknobiyotik bayram özel bilgisayarına 3600 ve 2060 ekleyince 6000 lira oluyor. Bir bakın derim.
  16. B

monster kargo süreci

Kargoya verilme sürecini bilemem ama verildiği günden maks 2 gün sonra elinizde olur.
  17. B

monster kargo süreci

Nerede yaşadığına göre değişir. Kargo takip numarasından kontrol edersin.Hocam rica etsem monitör geldikten sonra incelemesini yapar mısın?
  18. B

Bu bilgisayar nasıl

https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  19. B

Bu bilgisayar nasıl

Da sistem 2 ondan 600 tl daha ucuz ve daha iyi .
  20. B

5100 tl ye da sistem 2

3500x’e düşürebilirsin fps anlamında günümüzde pek fazla fark olmaz. Ama rami 16 da bırakmanı öneririm.
Top Bottom