Destekle iletişime geç. normalde kredi kartı bilgini girmen lazımda senin iş biraz değişik olmuşarkadaşlar az önce gamegarajdan sistem satın alma kısmına girdim mail yazdım ama kart bilgisi felan girmedim yanlışlıkla çoklu kredi kartı ödemeye tıkladım ve kabul etti bana mail geldi nasıl iptal edebilirim
ödemeniz gerçekleşene kadar siparişiniz beklemede kalıcak diyor mail geldi ben geri mail attım sipariş iptali diye bakalım artıkDestekle iletişime geç. normalde kredi kartı bilgini girmen lazımda senin iş biraz değişik olmuş
Almayacak mısınız beklemede kalsın bir şey olmaz.ödemeniz gerçekleşene kadar siparişiniz beklemede kalıcak diyor mail geldi ben geri mail attım sipariş iptali diye bakalım artık
O zaman bir sıkıntı çıkmaz. Bende ödemeyi yapmadan kabul etti zannettimödemeniz gerçekleşene kadar siparişiniz beklemede kalıcak diyor mail geldi ben geri mail attım sipariş iptali diye bakalım artık
teşekkürler ilginiz içinAlmayacak mısınız beklemede kalsın bir şey olmaz.
adres felan kayıtlıydı kapıya felan gelmesinde birdenO zaman bir sıkıntı çıkmaz. Bende ödemeyi yapmadan kabul etti zannettim