Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Şirket için sistem önerir misiniz ?

Teşekkürler, fatura kesmem lazım o yüzden sıfır olması daha mantıklı. 50k ise almak mantıklı. Teşekkürler tekrardan
  2. Beşiktaşlı Reyna

Evet böyle bir sistem olabilir 1733743909 Nerden uyguna getirebilirim yada hazır indirimli varmıdır ?
  3. Beşiktaşlı Reyna

Reklam sektöründeyiz 4060 ti ve 4070 süper olabilir. Fark etmez derken şundan bahsettim atıyorum fiyat farkı çok olmaz hzır sistemde 4060ti fiyatına 4070 ti olabilir o yüzden dedim.
  4. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar bütçe şuan sorun değil. İstediğim özellikleri aşağı yazıyorum Genellikle render için kullanılacak i5 veya i7 (seri fark etmez) 4060-4070 Super arası 16/32 gb ram 2tb m2 ssd
  5. Beşiktaşlı Reyna

Pckolik müşteri temsilcisi hk

Arkadaşın aldığı 11.999 TL olan ürün yani benim attığım fotoğraftaki 25 Şubat tarihli ürün
  6. Beşiktaşlı Reyna

Adamlar geleceği görmüş önceden yollamış
  7. Beşiktaşlı Reyna

2 Sistem aldım Antalya'da oturuyorum biri 1 haftada diğeri 2 günde elime ulaştı. Ben memnunum sıkıntısız geldi kablolamalarıda çok iyi
  8. Beşiktaşlı Reyna

PC Koli̇k Güveni̇li̇r Mi̇ ?

Güvenilir iki sistem aldım ikiside sorunsuz geldi
  9. Beşiktaşlı Reyna

Turbox Sistem Alınır Mı?

Paranı çöpe atmak istiyorsan alınır
  10. Beşiktaşlı Reyna

Si̇nerji̇.com'dan Pc Alınır Mı?

Ben orjinal kasayı aldım cougar 2 üste 1 arkaya taktım
  11. Beşiktaşlı Reyna

Evet kasa bu, şimdi sana şöyle açıklama yapayım. Soğutma benim aldığım aman yetmiyordu. Egzoz fanı yoktu ben 4 tane ekstra fan adlım 3 tane fan taktım toplam 2 üst bir tanede arkaya. Şuan buz gibi kasa. Onun dışında parçalardan memnunum. Ram olsun M2 SSd olsun. Karar senin tabii ki. Benim aldığım...
  12. Beşiktaşlı Reyna

Aynı fiyata daha ucuzu ince hesapta 1666083650 Sürekli geliyor ve imzamdaki sistem incehesapta uyguna aldım
  13. Beşiktaşlı Reyna

17k Sadece Monitör + Sistem Önerisi

Kronik değil dediğin gibi şans işi. Değişim için yollar mıyım bilmiyorum %10-%15 çoğu elektronik sistemlerde var bu sıkıntı. Ssd bütçen varsa değiştir tabi James Donkey sıkıntılı diye duydum. Ama idare etmek için iş görür.
  14. Beşiktaşlı Reyna

İmzada gördüğün gibi sistemi ben alırken Asus B450M-K II ve Apacer 480 GB M2 ssd vardı. Şuan hem anakart hem m2 ssd değişmiş. Onun dışında ben 15.200 TL'ye aldım yanında gamepower RGB'li 40x40cm Mouse ped hediye ettiler. Onun dışında egzoz fanı bulunmuyordu kasada ve aşırı fazla ısınıyordu. Coil...
  15. Beşiktaşlı Reyna

Bu sistemi aldım iyi ama artı eksilerini yazıp sana bildireyim mi ?
  16. Beşiktaşlı Reyna

İncehesap hazır sistem montaj süresi

Arkadaşlar incehesap sitesinden hazır sistem aldım. Ürünü sipariş ettikten 5 saat sonra paketleme aşaması diyordu. Dedim herhalde montaj yapıyorlar. Ama az önce bir mesaj geldi, ürününüz montaj aşamasındadır diye. Paketlemeyle montaj aşaması farklı mı oluyor ?
Top Bottom