Emir.jk
80+ Bronze
İbrahim abinin attığını öneririmBu kasa alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kasayı alayım mı reis?
İbrahim abinin attığını öneririmBu kasa alınır mı?
Bu kasayı alayım mı reis?
Şahsen ben almazdım beklerdim. Yeni hazır sistem çıkarsa diye.Alayım mı bunu
abi valla sürekli zam geliyor bir an önce almak istiyorum o yüzden.Şahsen ben almazdım beklerdim. Yeni hazır sistem çıkarsa diye.
Benim attığımdan daha mı iyi?İbrahim abinin attığını öneririm
sürekli zam geliyor ama bilemiyorum...Bende 15k bütçeye pc arıyorum. Şuanda f/p sistem yok. Acele edip 3k fazla vermektense beklemek daha iyi bence
Sürekli geliyor ve imzamdaki sistem incehesapta uyguna aldımBende 15k bütçeye pc arıyorum. Şuanda f/p sistem yok. Acele edip 3k fazla vermektense beklemek daha iyi bence
hocam kasa şu sanırım seninAynı fiyata daha ucuzu ince hesapta
Sürekli geliyor ve imzamdaki sistem incehesapta uyguna aldım
güvenilir fakat youtuber veya ünlü kişiler tarafından sınırlı gelen stoklardan almanı tavsiye ederim onun dışında sinerji çok pahalı benim görüşüm ++ f/p ürünleri yok dediğim gibi sınırlı kampanya ürünü gelirse almanı tavsiye ederim öyle uygun oluyor bayaArkadaşlar sinerji.com güvenilir mi?
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İncehesap veya gaminggene bakmanızı tavsiye ederim hocamAlayım mı bunu
Reisimizin dediğini al sonra da bak keyfineDostum bundan ucuza daha iyi bildiğim sistem yok şuan.
Evet kasa bu, şimdi sana şöyle açıklama yapayım. Soğutma benim aldığım aman yetmiyordu. Egzoz fanı yoktu ben 4 tane ekstra fan adlım 3 tane fan taktım toplam 2 üst bir tanede arkaya. Şuan buz gibi kasa. Onun dışında parçalardan memnunum. Ram olsun M2 SSd olsun. Karar senin tabii ki. Benim aldığım zaman rgb'li mpus epad hediye ediyorlardı. Şuan o yok fakat fan hediye. Bence iyi düşün derimhocam kasa şu sanırım senin
Daemon | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RTX 2060 Super 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasa soğutmaya yetmiyor diyen de var parçaların markalarını beğenmeyen de var ondan almak istemedim
Ayrıca şu parçaları takıp alsan bile daha uygun.hocam kasa şu sanırım senin
Daemon | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RTX 2060 Super 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasa soğutmaya yetmiyor diyen de var parçaların markalarını beğenmeyen de var ondan almak istemedim
Gemini S kasada tek fan var, siz ek fan aldığınızda bu fanlar nereye takılıyor?Evet kasa bu, şimdi sana şöyle açıklama yapayım. Soğutma benim aldığım aman yetmiyordu. Egzoz fanı yoktu ben 4 tane ekstra fan adlım 3 tane fan taktım toplam 2 üst bir tanede arkaya. Şuan buz gibi kasa. Onun dışında parçalardan memnunum. Ram olsun M2 SSd olsun. Karar senin tabii ki. Benim aldığım zaman rgb'li mpus epad hediye ediyorlardı. Şuan o yok fakat fan hediye. Bence iyi düşün derim
Ayrıca şu parçaları takıp alsan bile daha uygun.Alıntıyı görüntüle
Ben orjinal kasayı aldım cougar 2 üste 1 arkaya taktımG
Gemini S kasada tek fan var, siz ek fan aldığınızda bu fanlar nereye takılıyor?