Si̇nerji̇.com'dan Pc Alınır Mı?

Bende 15k bütçeye pc arıyorum. Şuanda f/p sistem yok. Acele edip 3k fazla vermektense beklemek daha iyi bence

alma güvenilir bu arada.

Aynı fiyata daha ucuzu ince hesapta
Post automatically merged:

Bende 15k bütçeye pc arıyorum. Şuanda f/p sistem yok. Acele edip 3k fazla vermektense beklemek daha iyi bence
Sürekli geliyor ve imzamdaki sistem incehesapta uyguna aldım

Aynı fiyata daha ucuzu ince hesapta

Sürekli geliyor ve imzamdaki sistem incehesapta uyguna aldım
hocam kasa şu sanırım senin

kasa soğutmaya yetmiyor diyen de var parçaların markalarını beğenmeyen de var ondan almak istemedim

Arkadaşlar sinerji.com güvenilir mi?

güvenilir fakat youtuber veya ünlü kişiler tarafından sınırlı gelen stoklardan almanı tavsiye ederim onun dışında sinerji çok pahalı benim görüşüm ++ f/p ürünleri yok dediğim gibi sınırlı kampanya ürünü gelirse almanı tavsiye ederim öyle uygun oluyor baya

Alayım mı bunu :D
İncehesap veya gaminggene bakmanızı tavsiye ederim hocam

kasa soğutmaya yetmiyor diyen de var parçaların markalarını beğenmeyen de var ondan almak istemedim
Evet kasa bu, şimdi sana şöyle açıklama yapayım. Soğutma benim aldığım aman yetmiyordu. Egzoz fanı yoktu ben 4 tane ekstra fan adlım 3 tane fan taktım toplam 2 üst bir tanede arkaya. Şuan buz gibi kasa. Onun dışında parçalardan memnunum. Ram olsun M2 SSd olsun. Karar senin tabii ki. Benim aldığım zaman rgb'li mpus epad hediye ediyorlardı. Şuan o yok fakat fan hediye. Bence iyi düşün derim

Ayrıca şu parçaları takıp alsan bile daha uygun.
1666089197498.png

G
Evet kasa bu, şimdi sana şöyle açıklama yapayım. Soğutma benim aldığım aman yetmiyordu. Egzoz fanı yoktu ben 4 tane ekstra fan adlım 3 tane fan taktım toplam 2 üst bir tanede arkaya. Şuan buz gibi kasa. Onun dışında parçalardan memnunum. Ram olsun M2 SSd olsun. Karar senin tabii ki. Benim aldığım zaman rgb'li mpus epad hediye ediyorlardı. Şuan o yok fakat fan hediye. Bence iyi düşün derim

Ayrıca şu parçaları takıp alsan bile daha uygun.Alıntıyı görüntüle
Gemini S kasada tek fan var, siz ek fan aldığınızda bu fanlar nereye takılıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,366
Üyeler
191,079
Son üye
kiruhilab
Geri