Sinerji güvenilir mi?

çok fp bir sistem paylaştı pc hocası acayip beğendim fakat sinerjiden alırsam sorun yaşarmıyım sorun yaşayan oldumu
ben bundan 2 yıl önce pc aldım güvenilir

Bir dönem ekran kartı alıp sorun yaşan bir eleman vardı benim orada midem bulandı sinerjiye. Büyük indirim yoksa almazdım ben.
hocam incehesap ve vatanda bu fiyatta çoğu bileşenleri aynı kullanıyor itopya çok göz atamadım vatan incehesap itopya sitelerinden önerebilceğiniz max 42-43k sistem varmıdır

hocam bu sistem çok iyide güven sorunu yaşadıgım için nerden alabilirim sence
Amazon sistem satsa amazon derdim en güvenilir site iade de sorun yaşatmayan bence onlar ama onlarda bu işte yok bence bu sistemi beğendiysen bütcene uygunsa alabilirsin

Her teknoloji sitesi kadar güvenilir yani sinerjide yaşayacağın sorunları ütopyada incehesapta vatanda ya da diğer sitelerde yaşamayacağının garantisi yok şikayetvara girersen hepsinde problem yaşanlar olduğunu görürsün

Amazon sistem satsa amazon derdim en güvenilir site iade de sorun yaşatmayan bence onlar ama onlarda bu işte yok bence bu sistemi beğendiysen bütcene uygunsa alabilirsin
bütçem uygun fakat işte sinerji değilde itopya olsa biraz daha ilgili bir yer diye biliyorum
bu sistemi görmededn önceki tercihim şuydu
buda ddr4 anakart pekte iyi değil ofis kartı işlemci ona göre kötü ondan diğer sistem çok iyi ama dediğim gibi sinerjiye için ısınırsa güvenirsem alırım yoksa biraz araştırırım bulamazsam bunu aalırım

Fiyat güzel bu arada anakart B840m yapıp almak daha mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçem uygun fakat işte sinerji değilde itopya olsa biraz daha ilgili bir yer diye biliyorum
bu sistemi görmededn önceki tercihim şuydu
buda ddr4 anakart pekte iyi değil ofis kartı işlemci ona göre kötü ondan diğer sistem çok iyi ama dediğim gibi sinerjiye için ısınırsa güvenirsem alırım yoksa biraz araştırırım bulamazsam bunu aalırım
Alınmaz bu be hocam baya pahalı

Her teknoloji sitesi kadar güvenilir yani sinerjide yaşayacağın sorunları ütopyada incehesapta vatanda ya da diğer sitelerde yaşamayacağının garantisi yok şikayetvara girersen hepsinde problem yaşanlar olduğunu görürsün
evet ama şikayet varda sinerji çokta ilgilenmiyo gibi gördüm siteden bi geridönüş mesajı vermiyolar

Fiyat güzel bu arada anakart B840m yapıp almak daha mantıklı olur

Alınmaz bu be hocam baya pahalı
hocam dediğim gibi sinerjiye 1 hafta daha bi bakıcam sorucam alanlara olmadı yapacağım bişi yok be istanbulda olsaydım direkt almıstım sinerjiden

etrafımda birde tek incehesaptan alan var fakat incehesaptada pek vatana göre farklı iyi sistem yok aynı fiyattan çoğu bileşen aynı itopya incehesap vatan gibi yerlerden indirim beklemek fırsat sistem almak bence daha iyidir sinerjide 1-2 ay cevap alamayan çok var ugrasılmaz gibi

Hocam zamanında sinerjiden alışveriş yapmış biri olarak önermem. Corsair Void Elite isimli kulaklığı satın almıştım. Elime ulaştığında ürünün kenarlarında ufaktan çizikler vardı. (0 ürün bu arada) Desteğe yazdım kabul etmediler, ilgisizlerdi. Günahımı vermem bundan sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,623
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri