Arama sonuçları: *

1. B

Kötü internet varken pc alınır mı?

Ne kadar bir kötülükten bahsediyoruz hocam kopma mı var hızı mı düşük nasıl
  2. B

80000 TL'ye Sistem Önerir Misiniz?

O vulcan sistem gözüme güzel geldi aslında özelleştirebilirsiniz bütçenize göre
  3. B

hocam siz ne için kullanacağınızı tam bütçenizi atın sadece kasa için monitör veya aksesuar hariç bide diğerleri için bütçe ne kadar beklentileriniz nedir sistemden falan hiç bilgi vermemişsiniz arkadaşlar öneremiyor bu yüzden bazıları eksik öneriyor
  4. B

80bin için bence 2k belki 4k olabilir hocam ama bütçeye monitör ekipman falansa 2k olur gibi 4k yetmez bütçe
  5. B

bu paylaştığınız sistemin ilk paylaşılan sisteme yakınlığı yok hocam
  6. B

80klık bi sistem için yeterli değil hocam o fiyata o ekran kartı olmaz bence en az 4070 süper veya rx 7900 gre tercih edilmeli
  7. B

Hocam sistem toplama konusunda pek iyi değilim ama 80 bin tllik bi bilgisayara o ekran kartı hiç yakışmamış direk gözüme çarptı
  8. B

İtopya sensakrak 27 30 Haziran indirimleri

4070 süper ile 2k oynanır bence hocam 1080p olmaz gibi hakkı 2k benim fikrim
  9. B

2k da oyunları oynatır mı

hocam bende 13400f ile 3070 var 2k full ayarlar rdrde falan 80 90 görüyorum bana yetiyor bu sistemle hayli hayli gitmesi lazım :D
  10. B

1080 p de hikaye ve fps oyunları için en iyi sistem önerir misiniz? ?

bende 3070 var 2kda takılıyom rahat oluyor kalitede güzel tabi 150 200 göremiyorum ama bana yetiyor 4070 süperle ben olsam 2k takılırdım
  11. B

1080 p de hikaye ve fps oyunları için en iyi sistem önerir misiniz? ?

Hocam 50k bütçeniz var 2k oynasanıza neden 1080?
  12. B

League of Legends için Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam benim i5 8.nesil işlemcili Intel uhd ekran kartlı laptopum bile oynatıyor sadece LoL içinse yüksek sistemlere gerek yok diye düşünüyorum
  13. B

Bilgisayarımı satsam tahmini ne kadar eder?

şimdi satmayacağım zaten satsam ilana 27 yazar pazarlıkla 25ten veririm alan da çıkar bence
  14. B

temiz hocam hiç bir sıkıntısı yok filtreleri falan düzenli temizliyorum satmadan önce macununu yyenilicem zaten
  15. B

bu sistemi kaça satarsam artı üstüne ne kadar ekleyebilirim şuan bilmiyorum ama 4070 süperli yeni nesil ortalama bi sistem önerirsen sevinirim 1tb ssd ve 32 ram olması lazım
  16. B

satsam ne alabilirim ki hocam 4070 süperli bi sistem almak isterim bunu satıp ne almamı önerirsin
  17. B

oy maşallah hocam neler diyorsunuz :D valla mutlu oldum şimdi iyi ki rami 32 işlemciyi 13400 yapıp almışım merakımdan açmıştım konuyu şimdi kendime güzel bi soğutucu çekicem 5-6 ay sonra satarım bir daha konu açarım kesin satacağım zaman
  18. B

beklediğimden iyi ediyormuş yav :D
  19. B

kutu garanti var faturada evde biyerde olmalı bulamazsam gidip kaybettim diyip faturayı çıkartmaya çalışıcam aldığım yerden garantisi daha 15 ay falan devam ediyor
  20. B

İntel i5-13400f İşlemci GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı Gigabyte H610M H V2 Anakart GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram ADATA 1TB Legend 800 NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2200MB) THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS...
Top Bottom