Arama sonuçları: *

1. CtrlAltDefeat

vatandaki bu hazır kasa alınır mı

Kullananlara sor
  2. CtrlAltDefeat

Evet 30.000'e 7600 + 7700 xt sistem var ama sadece vatandan alabiliyormuş o yüzden
  3. CtrlAltDefeat

7 ay önce yapılmış ortalama fps testi bu şekilde. İleride oyunların VRAM gereksiniminin de artacağını göz önünde bulundurursak 7700 XT 4 GB daha fazla VRAM'e sahip olduğu için daha iyi bir tercih olacaktır. Şunu da belirtmek isterim ki 80 fps altına indiğinde kasma hissiyatı başlıyor. Oynadığın...
  4. CtrlAltDefeat

Eğer ki taksitle satın almayacaksanız vatan bilgisayar'ın bir avantajı yok. Mümkünse vatan bilgisayar dışında bir firmadan almaya ikna et, çünkü diğer firmalar daha uyguna bilgisayar satıyorlar. Tabii ki güvenilir olanlardan bahsediyorum.
  5. CtrlAltDefeat

O sistem kazık, aynı parçalar ile şu sistem var ve 2800 tl daha ucuz. Kioxia 1 TB Exceria SSD seçip satın alabilirsin https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-8g-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html 1714781132 Mümkünse babanı 7700 XT olan sistem için ikna etmeye çalış çünkü 4060 Ti...
  6. CtrlAltDefeat

Bilgisayar almadan önce çok araştırmıştım öyle bilgi edinmek hobim oldu işte
  7. CtrlAltDefeat

Sadece sohbet ediyorum hocam :D
  8. CtrlAltDefeat

Vatan'ın sitesindeki tüm bilgisayarların üzerinde Web'e Özel Fiyat yazıyor. Yani oraya gidersen aynı bilgisayar var mıdır aynı fiyatta mıdır bunları bilmiyorum gidip sorman lazım. İnternetten alınca kasanın camını çıkarıyorsun, ekran kartını takıyorsun, stok olarak gelen işlemci soğutucuyu...
  9. CtrlAltDefeat

O gereksiz pahalı ya. 7700-10000 tl arası gayet güzel monitörler var. Bu arada monitör de mi vatandan olmak zorundaydı?
  10. CtrlAltDefeat

Yanlış yere yazdım bu yorumu
  11. CtrlAltDefeat

Videolarda, filmlerde ve genel kullanımda da çok fark ettiriyor
  12. CtrlAltDefeat

2K'ya göre bulanık kalıyor ve biraz devri geçti gibi bir şey bence.
  13. CtrlAltDefeat

32 gb yapmak için rami sistemden değil de başka siteden satın alırsan daha ucuza gelir. darboğaz hiçbir türlü olmaz ama 2k'ya geçmek güzel fikir gözlerin için :D
  14. CtrlAltDefeat

Aklıma Vatan'ın sevgililer gününde piyasanın 7K altına çıkardığı sistem geldi :D neyse o zaman sana indirim için iyi pusmalar :D
  15. CtrlAltDefeat

Başka alternatif yok ki hocam neyi düşüneceksin :D
  16. CtrlAltDefeat

Haa keşke daha önce söyleseydin hocam 1714775392 Tamam az sonra bakarım 1714775930 Vatan'da 36K altı en iyi sistem net bu. SSD'yi +631 TL ile 1 TB Kioxia Exceria yapıp satın alabilirsin. Soğutucu masrafın da olacak minimum 650 TL, unutma...
  17. CtrlAltDefeat

14400F seçerek hata yapmışsın çünkü 13400F ile arasında pek fark yok. 13400F ile 7500F eşit sayılır ve 7500F + 4060 ti sistem piyasası 30-32k civarı ama sen 35k yapmışsın. Ramleri crucial yapmışsın ama cl22 ddr4 için çok yüksek bir değer cl16 almalısın, xpg en iyi seçenek olur. 1 tb ssd'yi...
  18. CtrlAltDefeat

Berbat oldu, o sistem ile 2k oynayamazsın ve 35k'ya 7500f + 4070 var https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  19. CtrlAltDefeat

Her yıl veya 2 yılda bir yükseltme için harcayacağın 800 dolar gelirin varsa arkadaşın dediği gibi DDR5 sistem alman daha mantıklı olur ama türkiye'de genelde sistem alınıyor hiç yükseltme yapılmayıp 5 yıl sonra falan satılıp yenisi alınıyor diye böyle önerdim. Sırf 4 yıl sonra çıkacak olan...
  20. CtrlAltDefeat

O zaman bunlar var https://www.gaming.gen.tr/urun/359851/vulcan-4070-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
Top Bottom