Arama sonuçları: *

1. D

TRENDYOL üzerinden 15-20k arası LAPTOP

Emir değil zorunluluk olarak yazılmazsa 7/24 yapıyorlar nedeni bilmiyorum öyle dedi
  2. D

İş için muhasebe vb.
  3. D

Bir yakınım yardım et dedi laptoptan fazla anlamadığım için forum açayım dedim TRENDYOL OLMASI ŞART BAŞKA YERDEN ATMAYIN VEYA BURASI DAHA İYİ DİYİP YAZMAYIN
  4. D

(arkadaşım için) 8-12k arası sistem

arkadaşlarımdan ve diğer insanlardan gördüğüm/duyduğum kadarıyla 2060 veya 1660 geçiyormuş onu
  5. D

sistemin psu bitmiş
  6. D

arkadaşım yeni bilgisayar almaya karar verdi (masaüstü) fakat anlamıyor bende fazla anlamadığımdan foruma sorayım dedim sadece kasa lazım diğer şeyleri kendisi ayarlıyıcakmış rgb kasa olması şart tercihen 0 fakat temiz ve iyi bir sistemse 2. elde olur
  7. D

inventus sitesini buga soktum

almamış bu ssi nedense işlemcisi bu ama buga soktum 1660557184 hocam para gittikden sonra işlemci nerden bulucaz sen sağlıcaksan oke xD 1660557257 hocam linkide düzgün atmamış tv kısmını ayırmış bu nedir ya https://inventus.com.tr/frekanstv ürünün linki bu sslerden ayırmış ama nedense...
  8. D

yok eksik değil o seçenek kaybolmadan önce düzgün bir şekilde vardı 5600g olarak fakat şimdi yok işlemci (ssdyide hemen 1 altındaki yapıcaktım 7.5k ediyordu toplamda)
  9. D

https://inventus.com.tr/frekanstv bu bilgisayarı alıcaktımişlemciyi 5600g yapıp fakat olmadığını fark ettim ardından f5 atınca silindiğini gördüm tıklayıncaysa böyle bir buga soktum almalımıyım pcyi 4kya? verirlermi 1660556567 f5 atarken videosunu almıştım sitenin aşşadaki ss ordan çektim
  10. D

itopya vs inventus

apu sistem almaya karar vermiştim açtığım daha önceki konulardan sonra ve 2 ayrı arkadaş şu linkleri attılar bana ve discordda atınca bir arkadaş şunu demişti "ryzen siparis verirsin eline i5 650 gelir" o yüzden ve aradaki fiyat farkından ötürü burda konu açıp sormaya karar verdim şu 2 sistem...
  11. D

amd-ryzen-3-4100-gtx-1050ti-8gb-512gb-ssd-free-dos-masaustu alınır mı??

Kampanyalardan hiç haberim olmuyo diğer arkadaşın topladığı sistem ise pahalı bana göre zaten hemen şuan almıcam 1 2 hafta içinde alıcam apu sistemi alıcam ozaman güzel deniliyorsa kampanya falan olursa onlarada yönelebilirim ama fazla anlamıyorum ve denk gelmiyorum kampanyalara burda duyurusu...
  12. D

apu sistemmi hangisi? 2 tane öneri oldu apuya bütçem yetiyor + rami 2 yapıcam ve ekran kartı yerine anakart diyicekti arkadaş tek b450mh yazan o var çünkü o sistemimi alayım ozaman? (apular nası çalışyor bilgim yok kullanmadım hiç) daha sonrasında (param olursa) gtx1650ti falan ekleyebilirmiyim...
  13. D

gtx 1050den ucuz 8binin altında bir bilgisayar bulamadım ben (bu attığım 7bin) ve bütçem daha fazlasını karşılamaz 1659422557 eğer sizin bi bildiğiniz sistem varsa onu alayım 7.5k 8k geçmiyicekse
  14. D

2. kısmı anladımda 1. kısımda tek bir kelimeyi anlamadım (attğım sistem eski? kendisinden daha yüksek bir ekran kartı performansı veriyor? anlayabildiklerim bunlar 1. cümleden)
  15. D

bu sistemde tam olarak kötü olan şey/ler nedir? pcden bakınca tüm içeriğin adı markası vb. gözüktü (ilk başta telefondan bakıyordum) internetten ayrı ayrı arıyınca 8.4k bi fiyat çıkmıştı o yüzden hala daha mantıklı geliyor bana sistem leş kötü gibi yorumlar yerine sistemin neden kötü olduğunu...
  16. D

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/ bu sistem nasıl? depolamaya ihtiyacım yok onu çıkartıcam
  17. D

bu sistem benim bütçemi aşıyor
  18. D

genel olarak f tipi işlemciler kötü diye duymuştum ama?
Top Bottom