Neler Yeni

amd-ryzen-3-4100-gtx-1050ti-8gb-512gb-ssd-free-dos-masaustu alınır mı??

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
Bütçe
8000
hepsiburada da böyle bi sistem gördüm bakiyem daha üstüne çıkmıyor yeni bir bilgisayar almak istiyordum oyun için (elimdeki sistem çok kötü ve fazla anlamadığımdan youtubeden görüp burayı sorayım dedim 2k 3k falan ediyor elimdeki sistem) (sitede yeniyim yanlış bir şey varsa/yaptıysam söyleyin)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Alınmaz leş ötesi bir sistem buna bakın:
İleride +8 GB ram eklersiniz

En İyi Cevap
3
Bence alınmaz 6500xt veya 1650 sistem kovalayın derim.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genel olarak f tipi işlemciler kötü diye duymuştum ama?

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
bu sistem benim bütçemi aşıyor

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
genel olarak f tipi işlemciler kötü diye duymuştum ama?
12400f leş (!) alakası yok mesela 12400 ile 12400f aynı işlemci dahili grafik birimi yok sadece anakarttaki hdmi dan goruntu alamazsin

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
Ekran kartını B450MH yaparsak değerlendirilebilir. Fena değil. AMD APUlarda dual channel ile single channel arasında %30 performans farkı oluşabiliyor. Rami de arttırın derim
ekran kartı yok?

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
hepsiburada da böyle bi sistem gördüm bakiyem daha üstüne çıkmıyor yeni bir bilgisayar almak istiyordum oyun için (elimdeki sistem çok kötü ve fazla anlamadığımdan youtubeden görüp burayı sorayım dedim 2k 3k falan ediyor elimdeki sistem) (sitede yeniyim yanlış bir şey varsa/yaptıysam söyleyin)
bu sistemde tam olarak kötü olan şey/ler nedir? pcden bakınca tüm içeriğin adı markası vb. gözüktü (ilk başta telefondan bakıyordum) internetten ayrı ayrı arıyınca 8.4k bi fiyat çıkmıştı o yüzden hala daha mantıklı geliyor bana sistem leş kötü gibi yorumlar yerine sistemin neden kötü olduğunu anlatabilir misiniz daha sonra alırken nelere dikkat etmeliyim öğrenirim bu sayede (eğer ram az diyecekseniz rami daha sonra yükseltmeyi düşünüyorum zaten veya sipariş verdiğimde ekstra başka bir yerden ram bile söyleyebilirim)

mythrowib

80+ Silver
bu sistemde tam olarak kötü olan şey/ler nedir? pcden bakınca tüm içeriğin adı markası vb. gözüktü (ilk başta telefondan bakıyordum) internetten ayrı ayrı arıyınca 8.4k bi fiyat çıkmıştı o yüzden hala daha mantıklı geliyor bana sistem leş kötü gibi yorumlar yerine sistemin neden kötü olduğunu anlatabilir misiniz daha sonra alırken nelere dikkat etmeliyim öğrenirim bu sayede (eğer ram az diyecekseniz rami daha sonra yükseltmeyi düşünüyorum zaten veya sipariş verdiğimde ekstra başka bir yerden ram bile söyleyebilirim)
Kanka sen sıfırı artık neredeyse kalmamış bir nebze eski 1050ti li sistem atmışsın, adam pcie 3.0 da bile çalıştığında 1650 gücünde ekrab kartlı sistem atmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 10100f r3 4100 den kat kat daha güçlü

Top Bottom