Arama sonuçları: *

1. Daaker

Çözüldü✓ 4060 mi 5060 mi alinmali

tam tersi yeni çıktığı ve yaygın olmadığı ayriyetten de 5060 ekran kartını bekleyen tek kisi siz olmadığınız icin sorun yaratabilir ilk defa geleceği için talep yuksek olacak ilk defa geldiği ve stok sorunlu olduğu icin fiyat yüksek olucak bunları göz önünde bulundurarak bekleyin
  2. Daaker

Axle rx 5500xt ekran kartı nasıldır

bu fiyatlara arada arc750 li sistem çıkıyor aslında keske onlardan olsa şuan da ondan alsan
  3. Daaker

Monster kasalar hakkında yorumunuz nedir?

fiyat gereksiz pahalı eğer bilgisayar hakkında bilgisiz olsaydım yinede 1/2 ay oturur araştırır parçaları kendim alır öyle toplamaya çalışırdım bu paraları vereceğime
  4. Daaker

Alacağım Masaüstü PC Nasıl

ryzen 7 lik bir şey yok ki hocam mesela r7 nin bazı serileri r5 in bazı serilerden kötü inteldeki nesil olayı gibi düşünün 1733148714 sanmam hocam hala r5 3600 kullanan insanlar var sizi uzun bir süre götürür bu sistem ayrıca am5 platformunu kullandığı için de daha yeni işlemciler çıkacaktır
  5. Daaker

Hazır sistem önerisi

hocam niye amazondan? almanyada birsuru bilgisayar ile ilgili mağaza var merakımdan soruyorum sadece
  6. Daaker

Hazır sistem önerisi

2k euroya neden ddr4 sistem satıyorlar anlamış değilim
  7. Daaker

YENİ PC ALCAM YARDIM !!!!!!

monitör bu fiyara dahil mi yoksa sadece kasa mı?
  8. Daaker

PC Hocası GG9 vs PC hocası GG12 hazır sistem?

uzun bir süre sok tak yapmanız gerekmez ama yinede bilgilendirme olması amacıyla kasanın yakınında sigara icmemenizi ve kasayı hava alamayacağı bir yere koymamanizi öneririm bunun yanında arada bir (misal 6 ay süre hakkında bir bilgim yok) kasanın tozlarını alırsanız bir sorun çıkartmaz garanti...
  9. Daaker

PC Hocası GG9 vs PC hocası GG12 hazır sistem?

bukadar telaş etmenize gerek yok hocam hala r5 3600, rtx 2060, gtx 1060 kullanan insanlar var bu ekran kartı sizi uzun bir süre götürür eğer ki en yüksek ayarlarda oynama takintiniz yok ise
  10. Daaker

F/P oyun bilgisayarı önerisi

bütçe nedir?
Top Bottom