MATKAPRIZA
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Arkadaşlar vakti geldi, monsterın kasalar hakkında yorumunuz nedir? Alan oldu mu? Fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana fiyatlar aşırı yüksek geldi.
neredeyse aynı 4060 lı kasa itopyada 30 kGereksiz uçuk. 3070 super veya 4080li sistem alırsın daha iş yapar
bu sefer fiyatları çok yukarıda tuttular sanki, çok kolay aynı özelliklerde çok daha ucuz cihazlar bulunuyor, bu fiyat politikası ile alınmaz gibi, zaten satışa da açılmış ama daha hiç video yok, içerik üreticileri de bulaşmak istemedi sankitrendyol pclerden sonra en büyük vurgun olacak diyebiliriz alacak onlarca kişi olur büyük ihtimal
2 Gündür itopyada çok büyük indirim yapılmış gibi gösterilen ASUS ROG HAZIR SİSTEMLER DE vartrendyol pclerden sonra en büyük vurgun olacak diyebiliriz alacak onlarca kişi olur büyük ihtimal
hocam o fiyat mevzusu galiba belirli saatlerde ucuzluyor, az önce bende baktım, öyle anladım sanki, ama fiyatlar yine fena değil itopyada, en azından aşırı yüksek değil2 Gündür itopyada çok büyük indirim yapılmış gibi gösterilen ASUS ROG HAZIR SİSTEMLER DE var
dış kasa da rog imajı verilmiş içeridinde dual ekran kartı var ve o da fahiş fiyatlardan satılıyor
hocam 30k etmeyecek sistemi 60k gösterip indirimle 40k ya itelemeye çalıyorlarhocam o fiyat mevzusu galiba belirli saatlerde ucuzluyor, az önce bende baktım, öyle anladım sanki, ama fiyatlar yine fena değil itopyada, en azından aşırı yüksek değil
evet hocam dediğiniz gibi ise yüksekmişhocam 30k etmeyecek sistemi 60k gösterip indirimle 40k ya itelemeye çalıyorlar
biraz önce bir arkadaş attı post
sözde 57k olan 14400f 4060 16 ram 512 ssd li rog sistem (ama dediğim gibi içindeki ekran akrtı dual) 37999 a indirimde satıyorlarmış sözde
zamanında casper yaptı onu excalibur iletrendyol pclerden sonra en büyük vurgun olacak diyebiliriz alacak onlarca kişi olur büyük ihtimal