Arama sonuçları: *

1. DeadPix

10000 TL ye 3060 lı Sistemler Ne Zaman Gelir

İtopyayla birlikte çıakracağı sistemler Ağustos da mıydı?
  2. DeadPix

10000 TL ye 3060 lı Sistemler Ne Zaman Gelir

Merhaba herkese sorum başlıkta yazıyor 10-11K ya 3060 lı 5600x li sistemleri sizce ne zaman alabiliriz? @Abdullah Hacıgül sizce ne zaman DART1 gibi fiyat performans pc çıkartır?
  3. DeadPix

Bu sisteme ne alınır

1TB HDD CPU Soğutucu
  4. DeadPix

Eski Pcyi Satıp Yeni Pc Almak mı Yoksa Para Biriktirmek mi?

Teşekkürler herkese araba bana da daha mantıklı gelmeye başladı. Şuan ki paramı nasıl değerlendirebilirim. Faize koyuyorum şuan ayda 100 tl bi gelirim oluyo. (bilerek 30 günlük koyuyuyorum her ay maaş alınca üstüne ekleyip tekrar faize koyuyorum)
  5. DeadPix

3060 lı sistem kovalayacağım bulmakta problem olmaz eğer kafamda almak olsaydı direk DART1 i alırdım. 60K için 2-3 yıl var 1614859473 Sınavlar çok berbat insanlar para kazanmak için geçirtmiyolar. Ablam direksiyon sınavında 4. de aldı yaptığı hatalar göze batmayan hatalar.
  6. DeadPix

O da doğru arabayla denize gitmek var Oyunda denizi Sea of Thieves de görmek var :D
  7. DeadPix

Bana da öyle geliyor ama güzel oyun oynamakta fena değil gibi
  8. DeadPix

Merhaba herkese haftalardır kafamdaki soruyu sizle paylaşmak istedim. Şuan 20 yaşındayım çalışıyorum paramı her zaman tutan ihtiyaçlarıma harcayan birisiyim. Şuan elimde imzamdaki sistem var o zamanın aklıyla ''ilerde zaten yeni pc alırım 240 hz de mis gibi oynarım'' kafasındaydım ve monitörü...
  9. DeadPix

8500 tl her şey dahil sistem önerisi ???

1660 lı toplayabilirsin belki Ekipmana 2k de Kaldı geriye 6500
  10. DeadPix

8500 tl her şey dahil sistem önerisi ???

her şey dahil dediği monitör mouse vs. değil mi nasıl yetecek parası
  11. DeadPix

GameGaraj hazır sistem ile intel 10400F alınır mı ?

Bende yeni pc toplamak istiyorum 1080p de oynayacağım yüksek fps vermesini istiyorum darboğaz olmadan :D. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum önerdiğin hazır sistem var mı yada herhangi bi sistem?
  12. DeadPix

Çok güzel anlatmışsın :D. Peki fps kaybettirir mi oyunlarda.
  13. DeadPix

Darboğaz sistemin tam performansla çalışmaması galiba doğru mu biliyorum? Neden 1080p de darboğaz olurken 2k da olmuyor onu anlamıyorum. @cagan_32
  14. DeadPix

evet memnunum tek sorunu renk doğruluğu düzgün değil kalibre etmeniz lazım 1610363776 Ben uğraşmadım açıkçası
  15. DeadPix

Bende Asus vg259qm var 1080p 280hz. Aldığım zaman ne gibi sorun çıkar bilgisayarda
Top Bottom