Neler Yeni

GameGaraj hazır sistem ile intel 10400F alınır mı ?

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
valorant ve cs oynadığım için genelde 280hz almayı düşünüyorum o yüzden 1080P yöneldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de onu almayı düşünüyorum memnun musunuz monitörden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıylar sisteme zararı yok.
Darboğaz sistemin tam performansla çalışmaması galiba doğru mu biliyorum? Neden 1080p de darboğaz olurken 2k da olmuyor onu anlamıyorum. @cagan_32

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Arda
Darboğaz sistemin tam performansla çalışmaması galiba doğru mu biliyorum? Neden 1080p de darboğaz olurken 2k da olmuyor onu anlamıyorum. @cagan_32
Çünkü 1080P'de ekran kartındaki yük daha az oluyor ve kullanımını azaltıyor.Çözünürlük yükseldikçe binen yük arttığı için darboğaz kalkıyor (diye biliyorum)

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Grafik ayarlarını yükselttikçe işlemcideki yükü ekran kartına vermiş oluruz. Bu yüzden işlemci daha rahat şekilde çalışır ve ekran kartını daha rahat şekilde besler. Umarım güzel şekilde açıklamışımdır.:D

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Grafik ayarlarını yükselttikçe işlemcideki yükü ekran kartına vermiş oluruz. Bu yüzden işlemci daha rahat şekilde çalışır ve ekran kartını daha rahat şekilde besler. Umarım güzel şekilde açıklamışımdır.:D
Çok güzel anlatmışsın :D. Peki fps kaybettirir mi oyunlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Arda
Peki başta dediğim gibi ilk 10400F alsam 1 yıl sonra işlemciyi değiştirsem sorun olur mu?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bende yeni pc toplamak istiyorum 1080p de oynayacağım yüksek fps vermesini istiyorum darboğaz olmadan :D. Genelde rekabetçi oyunlar onuyorum önerdiğin hazır sistem var mı yada herhangi bi sistem?
Bana özelden yazarsan yardımcı olabilirim, bütçeni de belirtirsin.

Top Bottom