Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

25 k hazır sistem onererisi bu konuda yardıma ihtiyacım var

gaming gende bu bütçelerde Ryzen 5 8400F Asus Dual 4060'lı sistemler mevcut. Hem DDR5 güncel bir sistem hemde bahsettiğiniz cs lol ve her türlü hikayeli oyunu sıkıntısız oynayabileceğiniz bir sistem olur
  2. Dontaçhi

İki monitör arasında kaldım monitör önerir misiniz

Lenovo 1MS GTG Ayrıca ASUS'ta FAST IPS Panel mevcut ayrıca 180HZ. Lenovoda 180HZ yakalamak için OC lazım. OC yapınca MPRT ayarını açabiliyor musun emin değilim. Ancak DPI Port ve HDMI Versiyonu olarak bir adım önde Lenovo. bir de en önemli son fark Biri 27" diğeri 24" Kısacası Valo CS gibi...
  3. Dontaçhi

Game garaj mağazası açıkmıdır

Google da kapalı gösteriyor
  4. Dontaçhi

Sizce bu sistem valo CS kaç fps alir

İçerisindeki apu işlemci çoğu oyunu low ayarlarda oynatabiliyor. İşlemciyi yazıp yanına game test yazarsanız youtubr üzerindeki performanslarını görebilirsiniz. Herşeyi geçtim güncel bir DDR4 sistem. Upgrade yapmaya müsait. Konuda bahsi geçen turbox parayı çöpe atmak için alınabilir anca.
  5. Dontaçhi

Alpha-Rules satın aldım H.O mu G.O mu?

sistemin ne olursa olsun desteklemiyor hatası alıyorsun diye biliyorum. freedos bilgisayara Windows 11 kurma yazarsanız illa ki bununla ilgili videolar bulursun.
  6. Dontaçhi

Alpha-Rules satın aldım H.O mu G.O mu?

Zaten 6600 ve 3050 arasında techpowerup'a göre %22'lik bir fark var. 2060Super gücünde bir kart gidipte 1070'den bir tık daha güçlü RTX3050'yi almak mantıksız. Daha iyisi bulunur muydu bilemem ancak 6600'lü kasa yerine gidip 3050'li kasa alsaydın diyen adamla da bi zahmet mükanaşaya girme. Her...
  7. Dontaçhi

RTX 3050'li Sistemler Görücüye Çıktı! (GameGaraj)

Aman hocam 6K'nın neresi uygun :D R7 340'ımdan kurtulmak istiyorum eğer 4.5K civarlarına çıkarsa bir ihtimal alabilirim fakat daha yukarısı imkansız.. Bu arada sistem fiyatlarında veya vatandaki fiyatlarda hala oynama olmamış. İlgiwnç
  8. Dontaçhi

Öyle hocam.. 4.5K civarlarında çıkarsa bir şekilde almanın planlarını yapıyordum fakat sistemin fiyatını görünce bütün umudum kesildi. 6K civarlarında satılır diye düşünüyorum
  9. Dontaçhi

Nazı ya? 1643373787 Valla hocam evet ilk gördüğümde birisi 11.6K diğeri 11.9K'idi konuyu açacağım zaman tekrar girip baktığımda zam yapılmış :D
  10. Dontaçhi

Gamegaraj'da 2 adet RTX3050'li sistem ve fiyatları gözüktü! 2 Sistemin de İntel olması beni üzdü açıkcası. En azından AMD Tabanlı sistemlerin de aşağı yukarı fiyatlarını görebilseydik güzel olurdu Bu Sistemlerden İlki Leo 5T11-RTX3050 Fiyat ; 12,200 TL İçinde 11. Nesil bir i5 barındıran bu...
  11. Dontaçhi

17000 k H.o mu g.o mu?

12. Dontaçhi

Dostlar bu sistem nasıl sizce

Yüksek fiyat. Önermem
  13. Dontaçhi

Kasami satacagim degeri nedir ?

Hocam hangi zamandan bahsediyoruz 1 sene öncesinden falan mı?
  14. Dontaçhi

Bu sistem alınır mı (itopya)

Hayır değil.
  15. Dontaçhi

Bu sistem alınır mı (itopya)

Arkadaşın attığı bu sistem daha iyi. https://www.gaming.gen.tr/urun/113948/annadeniz-bune-amd-ryzen-5-5600x-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  16. Dontaçhi

2.el 3000tl 1050ti sistem alinir mi ?

Hocam 1050TI'ı 1600-2000'e bulabiliyorsunuz. Zaten sistemin tek iyi parçası Ekran kartı diyebiliriz. Az önce tüm parçaların ortalama fiyatlarına baktım adam ederine satıyor. (3200-3300TL falan tutuyor sistemin parçalarını tek tek aldığımız zaman) Biraz indirim gerekli sisteme.
  17. Dontaçhi

2.el 3000tl 1050ti sistem alinir mi ?

2500-2600TL'ye alınabilir gibi
  18. Dontaçhi

Masaüstümü laptopmu?

Çok fazla seyehat etmiyorsa mantıklı olan Masaüstü .
  19. Dontaçhi

Turbox benzeri PC toplayıp satarak kar eden var mı?

Turbox falan değil de @Mert Özkaya sanırım çinden ekran kartı getirtip burada satarak bir dönem al-sat ile güzel kâr etmişti.
  20. Dontaçhi

bu sistem nasıl sizce ?

Mert özkaya : 120MM sıvı soğutucu 5600X'i soğutmaz. AMD'nin işlemcinin yanına koyduğu stok fan ;
Geri