ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

kanka atar mısın 11 k böyle bi sistem game garaj olmasın aldım ful yan sanayi markalıarı koymuşlardı ekran kartı yazılımı sıkıntı çıktı iade ettimGereksiz pahalı, büyük ihtimal ekran kartının OC Edition ve PSU'nun 750W olmasından kaynaklı. Fakat 11-12K'ya belki çok iyi indirim gelirse 10000-10500'e bile var böyle bilgisayar.
ful yan sanayi markalıarı koymuşlardı
ama bu sisteme sıvı soğutma lazım değil mi ?Arkadaşın attığı bu sistem daha iyi.
![]()
ANNADENIZ-BUNE / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ANNADENIZ-BUNE sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Değilama bu sisteme sıvı soğutma lazım değil mi ?
Hayır değil.ama bu sisteme sıvı soğutma lazım değil mi ?
Hayır değil.
Paran varsa alırsın ama illa gerekli değil.ama bu sisteme sıvı soğutma lazım değil mi ?
bulabilrseniz atar mısınız(game garajdan olmasın)Güç kaynağı ve OC olmasından kaynaklı pahalı olduğunu düşünüyorum. 9000 veya 11.000 TL arasında da bu sistemler mevcut olabilir. Yani kısacası daha ucuza aynı şekil bir sistem bulabilirsin diye düşünüyorum.