Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Yeni̇ pc aldım nasıl ve mpk di̇yor i̇şlemci̇ soğutucusu almam gerekli mi̇?

O dediğim soğutucu işini görür. Bende de Ryzen 5 5600 var ve onu kullanıyorum tam yükte sıcaklıklar 70 civarı. Bu arada sanırım kasanın ARGB kontrolcüsü var. Çünkü anakartında da ARGB girişi olmaması lazım.
  2. Emre Zengin

Yeni̇ pc aldım nasıl ve mpk di̇yor i̇şlemci̇ soğutucusu almam gerekli mi̇?

Stok soğutucuyla büyük ihtimalle sana gönderirler. Eğer bütçen varsa ID-Cooling SE-214-XT öneririm.
  3. Emre Zengin

Vatandaki bu sistemin biosu guncelmidir işlemciyle uyumlumudur

4.000 TL daha fazla ver bu attığımı al emin ol değecektir. BIOS'tan yana bir sorun olmayacaktır hocam.
  4. Emre Zengin

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600-rtx-4060-ti-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html Sanırım aralarında en iyisi bu.
  5. Emre Zengin

Olmaz hocam ve bu fiyata bu sistem alınmaz.
  6. Emre Zengin

Artık bütün B450'lerin BIOS'u Ryzen 5000 serisiyle uyumlu. Son 1 yıldır uyumlu olmayan anakart görmedim.
  7. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Adobe, MSI Center, Norton, CPU-Z, AIDA64 ve MSI Wallpaper dışında olanları güncelleyebilirsin.
  8. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Sorun yaşamıyorsan gerek yok. Ben ekran kartına her yeni sürücü geldiğinde AMD kullandığım için AMD Cleanup Utility ile kaldırıp tekrardan kuruyorum. BIOS'u halen güncellemedin mi? 1 sene önceki BIOS kuruluydu sende. Onu güncelleseydin keşke formattan önce.
  9. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

RUFUS Dosya sistemi için otomatik ne ayarlıyorsa öyle kalsın. Secure Boot aktif olması gerek diye biliyorum. Bir kontrol et gene. Kapalıysa Enabled yap.
  10. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Hepsini silmezsen Windows'u tekrardan nasıl kurmayı düşünüyorsun? Hepsini silip tek parça haline getireceksin. Sonra yeniden oluşturacaksın. Videoyu izledin mi? Formatı at ondan sonra sırasıyla sürücüleri kur.
  11. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

BIOS + Windows 11 (format) + Chipset + Ekran kartı.
  12. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Önce BIOS'u güncelle hocam. Bir sorun olmaması adına önce BIOS güncellenir ondan sonra Windows yüklenir.
  13. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Önemli değil, bütün yapman gerekenler bunlar hocam. Bunların hepsini yaptıktan sonra bilgisayarın sorunsuz çalışacaktır. Bütün işlemleri yaptıktan sonra Windows etkinleştirmesi içinde internette satılan 30 TL'lik keylere falan bakabilirsin.
  14. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

KMS ile etkinleştirilmiş Windows kullanmanı önermem. İstersen şimdi BIOS'u güncelle ve XMP'yi aktif et. Güncelledikten sonra bu yazdığım yolla Windows format belleğini oluştur ve tekrardan format at. Ondan sonra 3. maddeden başlayıp sırasıyla dediklerimi yap. Windows 11 Yapılımı: 1) Öncelikle...
  15. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

KMSpico zararlı bir program hocam. Onu kullanmanı tavsiye etmiyorum. Kısaca Windows Defenderdan kaldır onu. Senden bir şey daha isteyeceğim. Windows arama kısmına winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
  16. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Kaldırırsan crackle etkinleştirdiğin lisans büyük ihtimalle devre dışı kalacaktır. KMSpico ile Windows'u etkinleştirmeyi önermem.
  17. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Windows'u etkinleştirmek için KMSpico kurmuş max bilgisayarcı :D. GPU yazmıyorsa o da kurulmamış sistem çok eski olmadığı zaman sürücü kurulduğunda orada GPU yazması gerekirdi.
  18. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Görev Yöneticisine girip Performans sekmesine tıklayıp GPU yazan yerin fotoğrafını atman daha iyi olur.
  19. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Madde 1'den başlayarak sırasıyla hepsini yap hocam.
  20. Emre Zengin

Driver Güncellemeleri

Dediğim BIOS'a güncelleyebilirsin. Neredeyse 1 sene önceki BIOS kurulu.
Top Bottom