Hazır sistemdeki anakartı yükseltmem gerekiyor mu sizce? Giriş seviyesi dedi arkadaşım onun yerine bunu ekleme yap dedi sizce nasıl? ASUS PRIME B650M-A WIFI II
şu mantık var bende hocam bir daha sistem almıcam 2-3 seneye kadar almışken sonunu alayim bir daha uğraşmiyim diyorum. Konuya'da hakim değilim baktım o daha yüksek iyidir diye düşündüm :D
https://www.gaming.gen.tr/urun/386265/gaming-tuf7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/#btnFPS
1 TB Harddisk
AMD Ryzen 9 7950X
CORSAIR M.2 SSD 1 TB
Böyle bir sistem yaptım nasıl sizce uyumsuzluk bir durumu yok değil...
Bu 4070 Ekran kartları ve üstü onlar için söylüyorum. Şu an ki kullandığımız 3060-3070-3080 ekran kartlarına hangsine denk acaba bende sistememi güncellemek istiyordum.
Konu alakası ama cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
Mağazadan alabilme imkanın varsa mağazadan almanı tavsiye ederim eğer tabi istanbul içindensen. pazartesi günü 18bin tl havale 4 bin tl nakit verdim perşmebe günü sistemi ben elden teslim aldım
amin inşallah. ya para olsa benim hayalim 3070 ti 3080 almakta para yok ya bunları almak zorunda kalıyorum. Bakalım maaşa zam yaparlarsa aklıma şöyle bir şey var benim i9 13900k yada KF almak istiyorum.
Kanka ben elden teslim aldım. Ekran kartını kutuda jelatini açılmadan verdiler bana test edip öyle vermişler. Kendim gördüm her şeyi okeydi direk kasayı alıp arabanın arka koltuğuna koydum 80le geldim eve sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an inşallah bir şey olmaz
TN3 Satın aldım ben gamingen'den pazartesi akşamı 18 bin tl havale 4 bin tlde nakit verip satın aldım. bugün 15:30da beni arayip gelip sisteminizi alın dediler. Gidip aldım kanka mağazadan elden satın aldım ben