Arama sonuçları: *

1. E

Bu sistem nasıl sizce?

Hazır sistemdeki anakartı yükseltmem gerekiyor mu sizce? Giriş seviyesi dedi arkadaşım onun yerine bunu ekleme yap dedi sizce nasıl? ASUS PRIME B650M-A WIFI II
  2. E

Bu sistem nasıl sizce?

şu mantık var bende hocam bir daha sistem almıcam 2-3 seneye kadar almışken sonunu alayim bir daha uğraşmiyim diyorum. Konuya'da hakim değilim baktım o daha yüksek iyidir diye düşündüm :D
  3. E

Bu sistem nasıl sizce?

Anladım hocam eklemeler nasıl sence gereksiz mi yoksa iyiler mi?
  4. E

Bu sistem nasıl sizce?

AMD Ryzen 9 7950X ekleme olarak yapıcam daha iyi olmaz mı? bilmiyorum bu arada kusura bakma hocam.
  5. E

Bu sistem nasıl sizce?

Alienware 360 hz var hocam 1707808733 Arada oynadığım oyunların bazıları, canım sıkılırsa diye. RD2, Warzone,R6 bunlarıda arkadaş ortamım müsait olursa. Günde 10-12 saat çalışıyoruz vakit olmuyor biraz.
  6. E

Bu sistem nasıl sizce?

https://www.gaming.gen.tr/urun/386265/gaming-tuf7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/#btnFPS 1 TB Harddisk AMD Ryzen 9 7950X CORSAIR M.2 SSD 1 TB Böyle bir sistem yaptım nasıl sizce uyumsuzluk bir durumu yok değil...
  7. E

3060 li sistemim nasıl?

Resimlerle çizim yaptığın sistem benim komiğeme gitti.
  8. E

GamingGen Ultimate-4070ti vs elite4070ti hangisi alınır

Bu 4070 Ekran kartları ve üstü onlar için söylüyorum. Şu an ki kullandığımız 3060-3070-3080 ekran kartlarına hangsine denk acaba bende sistememi güncellemek istiyordum. Konu alakası ama cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
  9. E

Yeni aldım sistemi h.o mu?

Hayırlı olsun kanka iyi eğlenceler.
  10. E

Gamingentr Rezaleti (Yardım)

Mağazadan alabilme imkanın varsa mağazadan almanı tavsiye ederim eğer tabi istanbul içindensen. pazartesi günü 18bin tl havale 4 bin tl nakit verdim perşmebe günü sistemi ben elden teslim aldım
  11. E

gaminggentr 3 gündür kargoya vermedi

beta oyun şirketi olarak e arşiv fatura kestiler ama dönüpte e devletten bakmadım doğruyu söylemek gerekirse.
  12. E

gaminggentr 3 gündür kargoya vermedi

pazartesi akşamı havale yaptım ödemeyi perşembe günü 15:30da sistemi aldım bende ama mağazadan.
  13. E

Ultime-6700XT Sistem Aldım, H.o?

Hayırlı olsun kanka kazasız belasız keyifli bir şekilde kullanma dileğiyle inşallah
  14. E

ddr5 sistemi gelecekmiş kuzenim beni o yönden dizginliyor aklımada sadece ya. Bakalım hayırlısı inşallah ya
  15. E

bir kaç foruma'da ben konu açtım 12500f ile 12500 arasında maksimum 5-10 fps oynuyor kanka. Baktım aklıma 12500 yattı direk onu çektim ya.
  16. E

amin inşallah. ya para olsa benim hayalim 3070 ti 3080 almakta para yok ya bunları almak zorunda kalıyorum. Bakalım maaşa zam yaparlarsa aklıma şöyle bir şey var benim i9 13900k yada KF almak istiyorum.
  17. E

1670528724 12500 koydum 1 tb ssd bunlara update yaptım sadece.
  18. E

Bu arada yurtiçi kargonun allah iyilik akıl versin kanka sakın oradan bir şey alma. Benim dilim çok yandı orada. :/
  19. E

Kanka ben elden teslim aldım. Ekran kartını kutuda jelatini açılmadan verdiler bana test edip öyle vermişler. Kendim gördüm her şeyi okeydi direk kasayı alıp arabanın arka koltuğuna koydum 80le geldim eve sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an inşallah bir şey olmaz
  20. E

TN3 Satın aldım ben gamingen'den pazartesi akşamı 18 bin tl havale 4 bin tlde nakit verip satın aldım. bugün 15:30da beni arayip gelip sisteminizi alın dediler. Gidip aldım kanka mağazadan elden satın aldım ben
Geri