Arama sonuçları: *

1. FronX

Hangisini seçmeliyim?

linkler bozuk
  2. FronX

Sen olsan ne alırdın?

bu paralara daha iyileri toplanır @Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban
  3. FronX

RTX 3060 İ3 12100F AYKUT ELMAS GOLD SİSTEM ALINIR MI

internetten al nolacak diğer türlü 12000 liralık şeye 20000 lira veriyosun ağır kazık
  4. FronX

Bunu aldim nasil?

bu fiyata çok daha iyisi var https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  5. FronX

25 bin tl ile"Battle Gold Webtekno"alınır mı?

Gelbura güvenilir aynı ürünü gelbura sitesinden bende aldım kullanıyorum bir sorunu yok. Teknobiyotiğe gelirsek bu aralar şikayetçi arkadaşlar vardı şuraya bakabilirsiniz...
  6. FronX

iş için istiyorsan benim atığım daha iyi olur ama zaten rx 6600 de rtx 3060 ile aynı performansı veriyor yani hikayeli oyunları da çok rahat oynarsınız
  7. FronX

Bence ddr4 sistem kurması daha iyi olur ben yukarıda attığım sisteme ekran kartı da ekledim şuan çok mantıklı duruyor hem sıvı soğutucusu da var 1679839014 Render ve valorant için ise hayır ama sürekli olarak hikayeli oyunlara merak saldıysanız diğerlerine bakabilirsiniz (Benim attığım 60fps...
  8. FronX

2.el bulaşmak istemediğinizi yazmışsınız isterseniz sıfır olarak şimdilik ekran kartını düşük bırakıp ileriye dönük bir sistem kurabilirsiniz eğer ddr5 sistem kurarsanız sadece ekran kartı yükseltmeniz gerekir ama ekran kartı yüksek ddr4 sistem alırsanız ileride hem anakart hem ram hem de...
  9. FronX

bir tane ddr5 ryzen 5 7600x'li bir sistem topladım ekran kartı hariç 20000TL'ye Kalan parayla da 2.el'den düzgün bir ekran kartı bulsa onun için çok rahat olur aslında 25bin tl'ye DDR 5 sistem toplamış olur (ekran kartını en kötü 3060 falan alır diye düşünüyorum o da çoğu oyunu oynamasına yeter...
  10. FronX

Hocam sanki ekran kartına yüklenmek yerine işlemciye yüklenmek daha mantıklı olur gibi ya arkadaş render alacağı için işlemciyi yükseltmek daha mantıklı olur
  11. FronX

Hangi sistem daha iyi?

İyi geceler umarım yardımcı olabilmişimdir.
  12. FronX

Hangi sistem daha iyi?

ss attım ya orda 2 tane var 443tl+ yazana tıklayın seçersiniz 1678574380 hocam başka sorunuz var ise sorun isterseniz yatmaya gideceğim de
  13. FronX

Hangi sistem daha iyi?

Yanlış söylemişim bu sistemde ki aynı değilmiş intel sistemde ki aynıymış burda da aşağıya bıraktığım ss de ki ssd'yi seçin daha rahat edersiniz. depolama alanı ssd zaten gidip hard disk alma sakın ikisi de aynı şey depolamaya yarıyor biri yavaş biri hızlı. Harddisk eskiden iyiydi artık günlük...
  14. FronX

Hangi sistem daha iyi?

ssd iyi de 500gb yetmez 2 3 oyun yüklersin alanın dolar 1tb yapabilirsin onu yine aynı markanın
  15. FronX

Hangi sistem daha iyi?

Psu'nun fazla olması hiç bir zaman kötü performansa yol açmaz tam aksine her parçanın tam gücünü vermesini sağlar ben şuan 700w ile 1050ti r5 5600 kullanıyorum canavar gibi ikisi de
  16. FronX

Hangi sistem daha iyi?

yeter yeter r5 5600x'e de yeter ama sen bilirsin yapmaya da bilirsin
  17. FronX

Hangi sistem daha iyi?

monitör olarak bunu al zaten öneri istesen de çoğu kişi bunu önerir şuan piyasa kralı. kalan parayla da yükseltmeleri yapabilirsin psu az geleceğini sanmam da r5 5600x kullanacağımız için 550w zorlanabilir gibime geldi mavi ekran hatalarıyla karşılaşabilirsiniz yani arada bence yükseltin...
  18. FronX

Hangi sistem daha iyi?

Aynen şuan bana da o daha mantıklı geldi 16.5k ya kadar çıkabilirseniz işlemciyi r5 5600x mpk yapıp psu yu da 700w yapabilirsiniz sorunsuz kullanmak için
  19. FronX

Hangi sistem daha iyi?

Nvidia zorunlu ise Easter eg1 sistemini öneririm önü açık olduğu için.Psu'yu 700w yapıp alabilirsiniz geliştirmelere açık olur. 1678569719 Ryzen almak istersen de ultima sisteminde ki işlemciyi 400tl farkla r5 5600x yapabilirsin normalde çok fark olsa önermem r5 5600x'i ama şuan arada ki fark az...
Top Bottom